Destine ratacite episodul 826 din 15 Decembrie 2021

Simar merge la Anjali sa o trezeasca, insa ea nu vrea, Simar o gadila iar Anjali zice mama ca in copilarie, apoi ea se trezeste, Prem isi alege hainele, Simar vede ca un nasture e aproape cazut si-l coase, Prem vine din baie si zice ce face. Simar zice cos nasturele el vrea sa i-a alta camasa Simar zice vei pierde timp, el i-a camasa cusuta de ea, Simar taie ata de la nasture si de la ac apoi Anjali vine jos, Kushi e mirata cu Pari cum de vine asa dimineata jos, Simar zice Prem are niste reguli pentru tine, Anjali zice ca accepta, Simar ii da o lista cu ce are de facut, Simar spune sa faca micul dejun. Anjali zice dar nu am fost niciodata in bucatarie, Kushi zice daca se arde, Pyush zice daca mama ei e cu ea nu are ce pati. Pe urma Anjali merge la bucatarie cu Simar, Kushi zice apoi lui Anjali ce face ca Simar o domina, Anjali zice daca vreau bani si toate trebuie sa ascult ca tata e de partea ei, pe urma Simar ii zice sa faca lipii cu cartofi, ea zice sa fiarba cartofii apoi o pune sa faca aluatul, Pyush rade din spate, Simar ii face semn ea o indruma cum sa faca, Anjali face lipii.

Apoi zice lui Simar sa plece, Kushi zice trebuie sa fac ceva impotriva lui Simar, Kushi zice Anjali va fi motivul pentru care Simar cu Prem se vor desparti, Kushi zice cuiva la telefon sa rapeasca pe Anjali Bharadwaj, ea zice ca poimaine va fi ultima noapte a lui Anjali in casa, Anjali serveste micul dejun ea a facut si paste italienesti, Prem gusta primul. Mancarea e buna, Anjali gusta si ea dar zice ca nu sunt bune, Anjali zice in gand ca trebuie sa se prefaca, ea este cu Mata gi si citeste din cartea sfanta, Kushi o cheama, dar Anjali pleaca pe furis in timp ce Mata gi citeste, Simar zice ma duc sa verific ea vede ca Anjali nu e cu Mata gi, Mata gi zice dar era aici mai inainte.

Destine ratacite episodul 826 din 15 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 826 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!