Destine ratacite episodul 825 din 14 Decembrie 2021

Simar cu Prem merg pe drum cu bagajel, el zice Anjali stie adevarul ce rost are teatrul asta, un taxi vine dupa ei, Kushi zice lui Anjali ca o va da afara pe Simar din casa, pe urma Simar cu Prem ajung acasa, Kushi este in usa ea zice mai vii aici dupa asa minciuna? Ca e nerusinaa zice lui Simar, ea raspunde cine e de vina trebuie sa se simta vinovata, Anjali zice avem dovada, Simar zice arat-o ea zice nu voi pleca pana nu obtin ce vreau, Kushi ridica degetul Simar zice destu, e intre mine si fiica mea, nu te baga, Anjali zice ai mintit, Simar zice ce vei spune? Ca ne-am certat, e normal intr-un cuplu. Simar zice vei vedea ca, chiar suntem impreuna, ca un video nu demonstreaza nimic, Simar intra in casa, apoi Prem, Kushi zice lui Anjali abia incepe jocul, vor vedea ei jocul meu in camera Prem zice nu mai pot juca teatru el spune ca va zice adevarul, Simar zice stai un pic, le vei spune lui Mata gi adevarul? stii cat va suferi? el spune voi zice adevarul chiar acum, Prem pleaca spre Mata gi care este pe scaun, el spune te-am mințit de mine si Simar, ea si PYUSH e acolo, Mata gi e inconstienta, Pyush zice era bine mai inainte, Prem suna medicul, doctorul vine la ea, Kushi zice e sfarsitul ei.

Amar zice era bine zilele trecute, doctorul zice sa nu se streseze, el i-a facut injectie apoi Mata gi se trezeste, ea zice e Navratri vreau sa fie ca inainte, ca Simar sa faca ritualul, Prem accepta, apoi se face focul sacru, Mata gi zice lui Simar si Prem sa stea acolo jos cu ei, toata familia este la foc, slujba incepe, Prem face ritualul preotul da binecuvantarea zeitei lui Simar sa o tina mereu, politia vine acasa, Kushi zice vedeti voi slujba acum.

Destine ratacite episodul 825 din 14 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 825 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!