Destine ratacite episodul 822 din 11 Decembrie 2021

Simar merge la bucatarie si zice Piyush de ce ai facut asta? Sa fii bucatar, el zice pentru familie nu e rusine Kushi vine si zice ca sa iasa afara Simar, un avocat de la tribunal vine si zice ca Simar a intrat in bucatarie ca a incalcat regula. Amar zice ca nu aveau ce manca, Pyush zice ca Simar a facut mancare pentru Mata gi ca e cea mai batrana si i-a medicamentele, Kushi zice sa isi vada de treaba lui ca e servitor omul zice ca da avertisment acum, Prem zice numai putin lui Pyush, Prem zice servitorii nu au voie sa intervina in priblemele noastre, Pyush zice lui Simar ca nu a suportat sa vada asta, Simar zice toti au ura, Simar mananca in camera cu PYUSH acolo, Anjali aproape il vede, Rita da ordin sa arunce lucrurile lui Simar, Roshni apare iar Pyush se uita la reteta pe net Anjali il vede si vine la el ea ii ia telefonul, apoi ea il cearta, Kushi vine si o cearta pe Anjali, doctorul vine la Mata gi ea nu vrea sa faca injectie doctorul zice ca Mata gi e mai bine, psihic nu chiar doctorul zice ca este miracol, Prem zice nu zi asta, Mata gi zice din cauza lui Simar.

Kushi arata ceva in mana si zice ca asta e “tratamentul” ei, noaptea Kushi merge cu Pari la Mata gi si pune ceva in camera ei, Simar duce lapte lui Anjali ea il toarna in pat a doua zi familia i-a masa Pyush le-a pregatit de toate el zice ca Simar i-a spus ce sa faca de mancare, Simar da medicamentele lui Mata gi, Kushi se uita, apoi Anjali zice ca merge la ceva petrecere, Simar aude ceva, Anjali zice lui Simar ca va face tot ce nu-i place, ea zice eu te voi aduce pe calea cea buna. Anjali zice e viata mea, Simar o plesneste, Prem cu Kushi vad el Prem striga la ea cum indrazneste, Prem zice fata mea va face ce vrea Simar zice sunt mama ei, Anjali se face ca plange, Kushi zice tot aici esti? Anjali chiar plange.

Destine ratacite episodul 822 din 11 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 822 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!