Destine ratacite episodul 819 din 8 Decembrie 2021

Simar tine slujba in camera la Anjali, Kushi vine sa o impiedice dar Simar o opreste, Anjali se trezeste Simar zice lui Kushi sa-i aduca mancarea ea o trezeste pe Anjali, Pyush vine imbracat in costum pentru a merge la birou cu dl Kapoor, acesta se bucura la fel si Rohan si Roshni, Kushi face de mancare nervoasa, ea duce mancare lui Simar acesteia ii este rau fiindca mancarea e picanta tare, ea cere apa dar Kushi cu Anjali nu-i aduc pana la urma Simar primeste apa de la Prem, el zice si daca un cersetor cerea apa ii dadea, Anjali zice lui Kushi ca a facut bine ea o pupa pe Kushi, Rita zice lui Kapoor de ce-l angajeaza pe Pyush ca e nervos si se cearta, dl Kapoor zice asta e parerea ta Rita nu vezi cum e el, apoi ei pleaca la birou Anjali vrea sa mearga la petrecere la prietena ei, Simar zice ai uitat regulile? Ca vei merge cu mine dl Kapoor il duce in biroul lui pe Pyush, el ii arata biroul ce va fi a lui Pyush, el spune de un proiect, el i-a binecuvantarea lui.

Dl. Kapoor zice mult success, Pyush zice lui Simar ca e la birou la dl Kapoor, Simar zice ca sa nu-l dezamageasca, Anjali merge la Kushi ea zice ca nu vrea ca Simar sa mearga cu ea la petrecere, Kushi ii zice sa faca ceva, Kushi zice cat voi fi eu aici Anjali te va crede dusmanca ei Simar, ea intreaba de Roshni si Rohan, Anjali vine inapoi in camera, ea striga la Simar de ce sta pe patul ei? Anjali zice lui Simar ca poate merge la petrecere dar sa se imbrace elegant, Simar zice azi m-a ascultat dar Anjali are alte intentii mai apoi Anjali e gata de petrecere ea e imbracata intr-o rochie, Anjali zice ca Simar nu are asa rochie cum a cerut ea, Anjali vrea sa plece dar Simar o cheama, ea coboara jos imbracata superb, Pari este invidioasa pe Simar iar Jhanvi o lauda pe Simar.

Destine ratacite episodul 819 din 8 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 819 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!