Destine ratacite episodul 809 din 28 Noiembrie 2021

Simar zice lui Pyush ca atunci s-a despartit de Prem cand s-a nascut el, Simar zice ca, cineva i-a deochiat si Prem a vrut sa-l dea la orfelinat si ca l-a ales pe el, si toata familia era contra ei dar l-a ales pe el, Pyush zice mi-ai dat dreptate salvandu-ma, dupa plecarea mea toata familia s-a distrus si este vina ei, Simar se invinovateste, Pyusyh zice du-te la fata ta si fa dreptate, ca ea e suparata doar pe tine ca nimeni nu poate fi suparat pe tine spune PYUSH. Mata gi zice de Simar lui Prem, Kushi spune ca Simar vrea avere, aceasta apare la usa, ea zice daca am lasat o bucata din mine aici cum sa plec? Simar intra in casa Prem isi aminteste cum a plecat Simar, Mata gi vrea sa mearga spre Simar dar Prem nu o lasa. El pune pe Rajendra sa o duca pe Mata gi de acolo, apoi toti pleaca de acolo si Anjali doar Prem mai ramane acolo, el zice nu credeam ca esti asa ca dupa 16 ani vii si vrei proprietatea, Simar zice nu Prem zice am gresit ca am inceput relatia. Prem zice acum te urasc, Simar zice azi nu sotia ta e aici ci o mama ce vrea sa-si vada fata, Prem aplauda.

El zice Anjali te uraste mai mult ca mine, Prem zice e prea tarziu paza o duce afara pe Simar, ea striga de afara dupa Anjali, vecinii se uita Prem zice tot striga, apoi vine politia fiindca Prem a depus plangere el zice ca Simar sa ajunga la familia ei actuala, Roshni cu Rohan afla de la Pyush adevarul, Simar e adusa de politie acasa la Pyush, ea zice Anjali nu vrea sa ma vada, acesta se enerveaza dar Rohan il calmeaza, Anjali zice ca acum vrea Simar sa isi exprime dragostea de mama, Anjali vrea sa vorbeasca cu Arjun desi i-a fãcut rau.

Destine ratacite episodul 809 din 28 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 809 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!