Destine ratacite episodul 804 din 23 Noiembrie 2021

Prem da foc hainelor lui Simar, el zice relatia noastra e gata, Simar zice relatia noastra nu e gata e timpul sa ne reunim, Prem zice ochii mei nu vor sa o mai vada ca de azi rupe toate relatiile cu ea, Prem arunca si poza din portofelul lui el se gandeste la Simar apoi si plange, Kushi merge apoi la cenusa lasata de hainele arse, ea zice asta e destinul tau Simar Bharadwaj apoi i-a cenusa si pune in paharul cu apa, Pari zice ce o fi facut Simar? Kushi zice nu stiu dar ura lui pentru ea nu trebuie sa moara, a doua zi cineva bate la usa lui Kapoor, Simar zice voi pleca la Prem la familie ea merge la usa, ea e socata de ce vede, este Prem la usa, ea e mirata, lacrimile ii dau amintirile vin in mintea ei si ea se bucura, ea zice Prem Gi stiam ca ma vei gasi, Simar zice sunt coplesit, Prem zice ai progresat mult. Simar zice de PYUSH, de fiul lor Simar zice am pus ce nume ai zis tu, Prem zice am vrut sa-l cheme PYUSH Bharadwaj nu PYUSH Kapoor, el zice am venit sa rezolv problema numelui Prem arata actele, el zice actele vor rezolva ce nu era terminat cand ai plecat din casa, Simar citeste actele de divot, ea le scapa jos, ea spune divort? Prem zice da, iarta-ma, am intarziat putin ca nu am stiut ca ai rupt relatia noastra, Prem zice credeam ca doar din casa ai plecat, dar si din inima, ca 6 ani te-am pastrat in inima, Simar zice te-am asteptat, Prem zice eu am asteptat 6 ani.

Cantand fetei cu poza ta, PYUSH apare pe usa, Prem i-a mana lui Simar de pe el, PYUSH se uita, Prem zice am vazut cu ochii mei, Simar zice e neintelegere ce ai vazut, Prem zice nu mai am incredere, Prem zice mie rusine ca te-am iubit. Ca am irosit 6 ani sa te caut, ca am avut incredere in cineva care rupe casnicii, Simar zice atata ura? Prem i-a actele de divorț de pe jos si i le da, el zice e ultima parte, semneaza actele si pune capat sa putem fi fericiți amandoi. Simar zice un act sta intre relatia noastra, ca daca e ura in loc de iubire ce rost are, Simar ia pixul si semneaza divortul ea isi aminteste de ei Prem i-a actele sa plece ea zice vei putea sa ma uiti? El zice nu voi putea Simar.

Destine ratacite episodul 804 din 23 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 804 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!