Destine ratacite episodul 798 din 17 Noiembrie 2021

Sujata vrea sa plece din casa, ea este cu bagajul familia merge dupa ea Mata gi zice ce vrea? Sujata zice ca nu vrea acel copil in casa, Mata gi zice ca e in luna a noua, Karuna zice sa dea copilul la orfelinat Pari zice lui Mata gi ai uitat ce a zis inteleptul ca vor fi probleme, Uma zice ca si ea pleaca cu Sujata, Mata gi zice faceti cum vret si spune iarta-ma Simar si tu zeita, Simar e la intelept el ii zice sa mearga la un iaz sa toarne apa din iaz de 101 ori, apoi sa mearga la statuia lui Shiva de acolo, ca asa copilul va fi purificat, familia o cauta pe Simar ea face ritualul cu apa in iaz, Simar apoi inconjoara statuia zeului Shiva, ea are dureri, Simar se pune jos, apoi cere telefonul preotului, Simar raspunde la telefonul lui Prem, Simar urla de dureri apoi lesina, Preotul zice ca ea naste ca o duce la spital, Simar ajunge la spital, acolo e si familia. Simar lesinã iar pe pat de la dureri, doctorita iese afara si zice cã poate salva ori pe Simar ori copilul, Prem zice sa salveze pe Simar, Prem isi aminteste vorbele lui Pari. Operatia lui Simar incepe, copilul plange familia il aude, doctorita zice am salvat copilul dar Simar e in stare critica, Prem fuge la templul din spital, el se pune in genunchi si zice salveaza pe Simar, nu vreau copilul.

Familia merge la el si Mata gi zice zeitei sa o ocroteasca pe Simar, mai tarziu doctorita zice a Simar e bine si ca au un baietel, Prem merge la Simar, Sujata zice e acel demon? Apoi isi pune mana la gura, asistenta aduce copilul la Prem el se sperie, mai tarziu cineva deghizat merge si furãacopilul, Simar se trezeste fiindca aude scaunul care cade, acea persoana fuge cu copilul Simar merge dupa ea, Simar pierde persoana si aunge la casa Bharadwaj, Simar zice unde-mi duci copilul. Omul isi da jos masca e Prem, Simar este socata, ea zice tu Prem, Sujata apare cu familia, ea zice ca toti vor, Simar zice ai pus pe Prem sa rapeasca copilul, Simar merge la Mata gi care e indiferenta, Simar zice si tu, sunteti inpostori. Nu puteti fi familia mea, ea zice v-am respectat pe fiecare, iar Sujata a fost mai mult ca o mama.

Destine ratacite episodul 798 din 17 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 798 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!