Destine ratacite episodul 791 din 10 Noiembrie 2021

Kamya pune alt snur lui Simar de la vrajitoare, Mata gi zice zeitei ca simte ceva, Prerna vine acasa cu Siddanth de la inchisoare, Mata gi aude de pe hol, ea zice ce e asta zeita, toate astea? Noaptea Simar se trezeste si pleaca din camera, ea merge jos la acvariul cu pesti si i-a unul apoi il mananca, Mata gi vine dar Kamya o duce in camera ei. Kamya o duce pe Simar de acolo, a doua zi Prem se impunge cu acul de tricotat. Simar suge sangele lui, Kamya zice e Kaal nu Simar, a prins gustul sangelui Mata gi vine acasa, ea e ganditoare si spune ca a fost la preot si s-a uitat pe horoscopul lui Simar iar copilul va fi o amenintare pentru ei Simar e socata Kamya zice nu trebuie sa fie suspiciosi. Mata gi zice preotul e prieten cu noi, Simar zice Mata gi are dreptate, Prem zice nu cred, Mata gi zice de un ritual. Unde doar membrii familiei pot participa, Prerna zice lui Kamya sa mearga cu ea fiindca nu fac parte din familie. Kamya pandeste si vede pe Simar la busuiocul sfant, ea o striga pe mama ei, dar Prerna vine, si scapa de Prerna.

Preotul zice lui Simar sa zica o mamtra, Simar face ocoluri iar preotul pune apa sfintita pe ea, Kamya zice lui Mahamaya ca Simar face ritualul cu busuiocul sfant, Simar se simte rau, ea abia merge Simar aproape cade ritualul e complet, Mata gi zice preotului de ce s-a simtit rau Simar, el zice s-a rezolvat problema horoscopului, apoi Simar e pe pat Mata gi vine la ea cu apa sfintita, Mata gi zice m-am linistit acum Mahamaya rade ea zice am pus frunza de smochin. Iar rugaciunea nu a mers la Tulsi ci la noi, ea zice pentru Mata gi am lasat sa faca ritualul, Mahamaya zice primele 3 luni sunt importante, doua au trecut deja dar mai este una, apoi Simar se uita la tabloul ei cu copii, ea zice Kamyei ca Prem e plecat, Kamya zice ca vrea pe Prem apoi.

Destine ratacite episodul 791 din 10 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 791 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!