Destine ratacite episodul 788 din 7 Noiembrie 2021

Pari e la casa unde va fi nunta, ea comanda cele mai ieftine flori, craitele, acasa Kamya face ceva cu ghirlanda de flori iar Uma zice e ghirlanda nu o strica, Kamya vrea sa plece dar da de preot afara, Mata gi zice preotului aici e casa noastra, Ra nu o lasa pe Kamya sa plece el zice ca va pune vermilion pe ei si un snur, Kamya se teme vrajitoarele fac si ele foc, acesta se stinge, Mahamaya vede ca, candela lor se stinge, Mahamaya se enerveaza apoi ele fac ca lupii si dau din cap, preotul pune vermilion pe Prem si Simar apoi pe restul, si Kamyei ii pune dar fruntea ei i-a foc. Mahamaya simte si ea snurul e pus pe Kamya, Mahamaya cu vrajitoarele au lanturi, slujba incepe, fumul vine pe Kamya. Picioarele ei se transforma, ea zice ajuta-ma Kaal, Mahamaya zice ajut-o Kaal!! Ea face incantatia mana lui Kamya se face alba imediat conducta de apa se sparge politia vine la familie sã rezolve. Kamya pleaca de la slujba, Anjali se joaca pe jos apoi familia se pune iar la slujba, Mata gi zice unde e Kamya, Simar merge dupa Kamya, ea este la bucatarie, mana ei e tot alba, ea zice trebuie sa fac ceva, cred ca si mama e afectata de slujba, Simar o striga pe Kamya, Simar aude ceva, Kamya e plina de faina, ea zice ca a vazut un vierme in ofranda.

De asta a luat faina sa faca altele, Simar zice du-te schimba-te si vino la slujba, pe faina se vedeau urmele ei de vrajitoare, in camera Kamya zice am scapat cumva, mainile ei iar se fac albe apoi o doare capul, parca e nebuna, lui Simar ii vine rau, vrajitoarele scapa, focul lor se aprinde, Kamya isi revine, ea zice doar Kaal m-a ajutat, ca el a ajuns un sfarsit, Mahamaya zice Kaal a ajuns pe pamant si ca e un pantec la Simar, ea zice ca omenii se vor pleca in fata lui Kaal, Kushi aduce limonada lui Simar, Simar zice nu stiu de ce mi-a fost rau, Mata gi zice preotului nu e ingrijorare pentru slujba, Kamya zice ca e fericire, ea zice ce a zis inteleptul.

Destine ratacite episodul 788 din 7 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 788 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!