Destine ratacite episodul 786 din 5 Noiembrie 2021

Simar aduce mancarea fetitelor, ea zice lui Anjali sa nu manance ca are alune iar ea e alergica, Simar pleaca iar Anjali mananca alune Kushi cu Pari spun lui Mata gi ca vor si ele sa faca parte din afacerea cu organizarea de nunti. Imediat Anjali tuseste Simar ii da apa fetitei Karuna zice gustari cu alune? Daca stiai ca Kushi e alergica e clar ca si Anjali e, Karuna zice ca ea nu e mama lui Anjali ca a nascut-o Kushi, Sujata zice ce spui lui Simar? Mata gi zice trebuie sa fim impreuna toti, Mata gi zice lui Karuna de ce a zis ca Anjali nu e fiica lui Simar? Mata gi zice e mama lui Anjali iar Kushi a fost mama surogat fetita se simte rau, mai apoi Karuna ii cere scuze lui Simar si zice ca ii pare rau mai apoi Simar face ceai ea se gandeste la ce a zis Karuna, Kamya vine la ea, Simar zice ca face o potiune pentru Anjali, Kamya zice iti inteleg durerea ca prin asta am trecut si eu, Simar zice nu pot fi mama dar am doua fiice, ea zice asta e vointa zeitei, Kamya zice este un preot ce ajuta femeile sa aiba copii Simar zice nu, Kamya zice prietena mea a trecut prin asta si acum are doi copii ea spune gandeste-te, copilul tau, Simar zice cheama preotul.

Mata gi zice Kamyei ca, Simar nu trebuie sa demonstreze nimic, ca nu e nevoie de intelept Simar zice nu-l mai chema Kamya zice e pe drum deja, preotul apare la usa si zice doar zeul e complet Kamya zice vin o inteleptule, el zice nu vin unde nu e nevoie de mine, Mata gi zice stai, iarta-ma ca n-am vrut sa te jignesc, inteleptul vine in casa, Simar merge sa i-a binecuvantarea preotul zice stai, nu las femeile sa atinga picioarele mele, ca sunt superioare noastre, ca pot da viata, Mata gi cere iertare preotului iar, el cere horoscopul lui Simar, el vede pe horoscopul ei ca Simar va avea un copil, el spune ca n-a fost momentul.

Destine ratacite episodul 786 din 5 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 786 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!