Destine ratacite episodul 785 din 4 Noiembrie 2021

Siddanth cu Prerna merg intr-o casa unde nu e nimic aranjat, ei zic unde sunt ajutorele noastre? Familia toata apare acolo, Prem o suna pe Simar care mergea acasa, Simar intra dar nu vede pe nimeni, insa vede surpriza in camera lor. Prem vine la Simar, el zice ca Kamya a organizat cu familia surpriza asta si apoi o suna pe Kamya, Simar zice ca-i pare rau, Simar zice sa vina inapoi, Kamya accepta pana la urma, ea le spune sa se bucure de surpriza, Simar zice Kamyei sa vina dimineata, Simar cu Prem au un moment romantic, Prem o mangaie apoi o i-a in brate si o pune in pat, vrajitoarele fac dansul lor, Mahamaya bate toba apoi danseaza si e in fata idolului, ea zice se apropie sosirea copilului lui Kaal. Mai apoi aude acel planset de copil, Simar zice am mai auzit asta, o fetita vine la Simar si la Prem ea zice ca s-a pierdut apoi fetita merge la templul zeitei de afara, preotul zice ca zeita stie tot ce se intampla, Mahamaya vede ca lumanarile de la idol s-au stins ea zice timpul s-a scurs, cei doi nu se mai pot uni, Mahamaya zice ca au ratat ocazia. Cum asa un dezastru? Mahamaya face vraja si din gura ei iese o furtuna.

Furtuna merge la casa Bharadwaj si distruge tot din casa a doua zi familia vine si vede in ce hal este casa, Mata gi zice unde e Simar, Kamya zice Simar a zis sa vin eu apoi Simar cu Prem apar, Mata gi zice unde ati fost? Prem zice de fetita aia pe urma familia face curat in casa apoi Simar aduce ceai lui Mata gi ea spune cum de ai chemat-o inapoi pe Kamya, Simar zice nu are vina ea, Siddanth duce ceai Prernei, el zice ca nu a aflat frunzele de ceai laptele si zaharul, mai tarziu niste huligani se uita la Kamya pe terasa, Prem merge afara, el se ia de huligani.

Destine ratacite episodul 785 din 4 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 785 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!