Destine ratacite episodul 783 din 2 Noiembrie 2021

Mahamaya zice ca Simar va naste copilul Demonului si va trebui sa fie in ziua cu luna plina, Simar se impiedica in ceva aruncat de Kamya si cade, focul sacru se stinge Mata gi observa ca bratara de la piciorul lui Simar nu este, Simar zice nu stiu Kushi zice focul sacru e stins, Sujata zice nu e semn bun intai legatura lui Simar de la picior apoi focul. Preotul zice ca vor aprinde iar focul, Kamya vrea sa plece familia nu o lasa, Prem o duce in camera pe Simar, Mata gi e ganditoare, seara Prerna merge la Simar cu pasta de turmeric pentru picior, Siddanth gusta prajituri pentru o comanda. Prerna merge la el sa guste prajiturile, Prerna gusta din ele apoi sa-l ajute sa aleaga pentru o nunta, apoi Siddanth zice sa guste si el, ei aleg aceeasi prajitura, si se uita unul la altul apoi Prerna alege doua feluri de prajituri. Ea ii da sfaturi lui Siddanth apoi o tachineaza, noaptea Simar doarme ea viseaza iar ceva, un paianjen merge pe Simar. Aproape o muscã dar Simar se trezeste si-l arunca, Simar e nelinistita, ea spune ce a fost asta? Unde e Prem? Simar abia merge, vrajitoarele rad Mahamaya se uita la paianjen ea zice ca panza raului se tese in pantecul lui Simar.

Inseamna ca paianjenul a muscat-o, Mahamaya lasa paianjenul sa plece, el merge pe stalp, vrajitoarele spun Slava, mai apoi Mata gi merge la smochin si cauta piatra Lunii, preotul zice ce faci aici Mata gi? Ea zice piatra Lunii nu mai e. Oare nu e semn rau? El zice ca au facut slujba, preotul zice sunt atatia copaci poate nu e asta, Mata gi zice apara-ne zeita, apoi dupa ce ea pleaca groapa se astupa singura, Simar vede pe Prem cu Kamya la yoga pe terasa, acolo este si Anjali, Kamya zice lui Simar ca are un sot iubitor, Prem o i-a pe sus pe Simar, un voal rosu se vede dupa ei.

Destine ratacite episodul 783 din 2 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 783 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!