Destine ratacite episodul 780 din 30 Octombrie 2021

Chandramani spune ca acum nu i-a mai ramas decat sa-i omoare si pune pe oamenii ei sa ii impuste, dar familia fuge. Chandramani zice omorati musca aia, unu din oameni trage spre Simar, Prem sare si o salveaza pe Simar apoi o da Prernei el se bate cu acel om, Sattu cu Sankalp cu Amar se bat si ei cu acei oameni, Simar zice Prernei simt ca nu mai am multe, Prerna zice taci apoi unu din banditi pune arma spre Mata gi, toata familia sare la el, si zice inapoi, apoi el armeaza pistolul, dar Siddanth il loveste cu un fier in cap, Chandramani zice Siddanth, ea zice cum si-a revenit? Chandramani vrea sa i-a pistolul dar Prerna o calca pe mana, aceasta ia pistolul si-l pune spre Chandramani, toti o inconjoara, baietii se bat cu oamenii, Mata gi zice unde e oglinda Chandramani? Prerna zice o fi in masina cauta Siddanth, Chandramani zice nu e acolo degeaba cauti, Prem zice aici e oglinda el o aduce, familia zice Slava zeitei. Mata gi zice Amar descopera oglinda dar este sparta, Chandramani zice ce ati crezut ca o las intreaga ca acum Simar precis va muri, Mata gi zice nu-ti pierde speranța Simar ca zeita este cu noi, Simar zice ca familia va fi mereu in inima ei, Prerna zice nu spune asta, Chandramani zice sunt ultimele clipe ale lui Simar.

Simar zice ca-l iubeste pe Prem, ca-i va lipsi familia, Prem striga Simar tar, traznetul apare, zeita se arata, inteleptul zice oare am gresit cu ceva? Ca am primit semn de la zeita, familia vine acasa cu Chandramani, Mata gi zice da-ne alta solutie Chandramani, ea ea zice nu, Prem o i-a de gat, Chandramani zice asta am vrut sa va vad cu frica, ca razbunarea mea s-a implinit si Simar va muri in fata voastra inteleptul apare acolo, Simar il vede Prerna zice e cel ce a facut-o musca pe Simar.

Destine ratacite episodul 780 din 30 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 780 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!