Destine ratacite episodul 775 din 25 Octombrie 2021

Prerna merge spre azil, Simar zice ca Chandramani cu familia merge spre azil sa vada daca e acolo, familia trece cu masina pe langa ea dar Prerna se ascunde fiindca Simar o anunta, apoi Prerna zice familia va ajunge inaintea noastra la azil, Simar se roaga iar o masina vine si o duce pe Prerna, familia ajunge la azil, falsa Simar zice ca vrea sa vada pe Prerna, doctorul zice ca nimeni nu a evadat de acolo, Prerna ajunge la spital dar familia e deja acolo, Simar zice fugi repede, Prerna merge in azil dar nu vede familia ea zice trebuie sa ajung in salon familia merge spre salon ei merg la lift, Prerna ii vede din spate falsa aproape o vede pe Prerna dar ea se fereste sa nu o vada, familia merge cu liftul. Simar duce pe Prerna la fereastra din afara spitalului, chiar la fereastra salonului Prernei aceasta pune scara la fereastra salonului apoi urca pe scara, Simar incearca sa deschida geamul, familia ajunge la etajul unde e salonul.

Prerna ajunge la geam, Simar nu poate deschide geamul, doctorul zice familiei ca usa salonului are parola ce doar personalul o stie, familia cu doctorul intra in salon, Prerna este in pat, Mata gi zice lui Chandramani ca e multumita acum, apoi Simar vede ca talpile Prernei sunt murdare, Mata gi se uita la picioarele ei si recunoaste bratarile ei, dar nu spune nimic, Mata gi zice Prerna ea se trezeste, Prerna zice unde sa plec? Mata gi zice trebuie sa-ti cerem scuze.
Mata gi zice ştiu ca tu ai fost azi in casa, Mata gi zice bratara ta de la picior, dupa ea te-am recunoscut, ea spune de asta am trimis familia acasa sa vorbeasca cu tine, Mata gi zice de ce ai facut asta? Simar zice spunei Prerna tot. Prerna zice nu vei crede ce-ti spun acum, Prerna jura pe zeita ca va zice adevarul, ea zice vezi ce sta pe picioarele zeitei? Musca zice ea, Prerna zice nu e musca, este Simar, Mata gi zice nu esti in toate mintile.

Destine ratacite episodul 775 din 25 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 775 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!