Destine ratacite episodul 773 din 23 Octombrie 2021

Domnul Mehta bijutierul vine la familie, Prerna zice ca ea l-a sunat ca sa-i lustruiasca bijuteriile Prerna zice ca toata lumea sa faca acest lucru fiindca le face reducere, apoi zice falsei Simar sa dea medalionul ei de la gat, insa nu vrea dar Mata gi insista, toate femeile merg dupa bijuterii, Mata gi zice Prernei sa o ajute sa aduca bijuteriile si din seif, bijuteriile Prernei cad pe jos, Prerna le ridica mai apoi falsa Simar i-a medalionul inapoi, ea merge in camera dar in medalion este poza Prernei nu a lui Simar, ea zice cum se poate? Prerna a schimbat poza din medalion. Fata falsei Simar dispare apoi ea face fata Prernei, Simar zice Prernei ca planul lor functioneaza, falsa Simar zice imi trebuie poza lui Simar dar in camera ei nu e nici o poza de-a lui Simar, pe urma Prerna merge cu Mata gi spre falsa Simar, ea a zis ca sa mearga sa o ajute cu bijuteriile ca poate de aia nu vine, falsa Simar cauta o poza de-a lui Simar dar nu afla, ea zice daca ma vede cineva, Prerna cu Mata gi intra in camera, Simar sta cu spatele, Mata gi zice nu ai scos bijuteriile, dar cand se intoarce are fata lui Simar, ea spune ca cauta bijuteriile si s-a impiedicat.

Prerna zice am luat toate pozele atunci cum a facut fata lui Simar, apoi falsa Simar cu Mata gi pleaca Prerna ramane. Prerna zice de unde o fi avut poza ta, Prerna zice o fi vazut poza din portofelul lui Prem, pe urma Chandramani zice cum s-a schimbat poza din medalion si de ce a mers cu Mata gi spre camera ta, Chandramani zice falsei Simar ca trebuie sa caute in camera Prernei dupa poze, Prerna ascunde tablourile falsa Simar cu Chandramani vin la ea, Prerna se face ca e nebuna si zice ca pozele ii vorbeau, Prerna zice ca innebuneste, falsa Simar zice ca sa ia pastilele, ea zice mulțumesc Simar ca mi-ai dat ideea asta.

Destine ratacite episodul 773 din 23 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 773 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!