Destine ratacite episodul 770 din 20 Octombrie 2021

Prerna vede pe falsa Simar din dulap, ea vede ca nu are fata si se sperie, ea striga speriata Mata gi, Chandramani o vede si zice precis a aflat adevarul despre femeia cu voal, Prerna zice ca Simar nu are fata, familia zice ce spui? Chandramani e la femeia cu voal ea zice trezeste-te, Prerna zice priviti are corp dar n-are fata, insa falsa Simar are fata iar, Prerna e socata, Chandramani e ascunsa, Chandramani i-a aratat medalionul si femeia a facut iar chipul lui Simar, Prerna zice n-aveai chip nici fata nici cap, Uma zice poate ai avut halucinatii, Sujata zice ce faceai in dulap. Kushi zice unde e femeia cu voal? Prerna zice de ce nu ma credeti? Simar zice te-ai simtit rau nu? De asta spui asta. Kushi o duce in camera pe Prerna, Chandramani pandeste de dupa dulap, falsa Simar zice bine ca numa Prerna a vazut ca daca vedea altcineva il credea pe urma Prerna se trezeste si e ametita, Chandramani zice falsei Simar ca ce face? Ea zice ca din cauza mustei s-a curentat, Chandramani pune acele picuri in sucul Prernei, Simar aude falsa Simar duce suc Prernei, ea bea sucul Simar zice n-am putut sa o impiedic sa bea, Prerna aude voci imediat, ea zice cine e.

Cineva ii spune sa mearga la ea e Chandramani, Simar zice nu Prerna e conspiratia lui Chandramani, Prerna merge dupa Chandramani, Simar ca musca vrea sa puna ulei dar nu poate ca Prerna sa cada sa-si revina, Simar merge la Siddanth si-i spune sa lase laptopul, ea se pune pe mana lui, Chandramani o duce pe terasa pe Prerna, Simar il bazaie pe Siddanth, el se ridica, Prerna merge pe balustrada de la terasa, Chandramani zice vei muri Prerna, Siddanth merge la geam dupa musca si vede voalul Prernei, apoi o vede pe ea. Siddanth o striga, Prerna pune un picior in aer Siddanth ajunge pe terasa, el o prinde pe Prerna el o salveaza Simar zice multumesc zeita, Siddanth o duce in camera pe Prerna, el zice ce sa fac, el se pune in pat langa ea.

Destine ratacite episodul 770 din 20 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 770 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!