Destine ratacite episodul 768 din 18 Octombrie 2021

Prerna a venit inapoi ea spune ca zborul ei a avut ceva probleme tehnice si apoi a primit telefon din America ca au dat slujba altcuiva, Prerna zice toti se bucura mai putin Simar zice nu, ma bucur pe urma Prerna merge in camera cu Simar cea falsa, fata falsei Simar dispare musca e acolo ea zice uita-te Prerna ea pune hainele in dulap, Simar zice daca te uita-i vedea-i ca aia nu e Simar, ea isi aminteste cum inteleptul a facut-o musca atunci, el a facut-o incantatie si Simar a devenit musca, Simar zice oare cum sa spun tuturor ca sunt musca? Simar merge la Mata gi la templu unde ea se roaga, ea spune ca este Simar dar Mata gi nu o aude, Simar a ars sariul falsei Simar, ea a atins clopotul, si a scris pe geamul taxiului, Simar zice viata lui Siddanth e in pericol, Simar zice am nevoie de ajutorul Prernei fiindca nu e din familie, Simar se roaga zeitei apoi Simar zboara pe langa Mata gi, falsa Simar cauta medalionul fiindca l-a pierdut si nu are fata, Chandramani il aduce, falsa Simar face fata lui Simar iar ea zice ti-ai pierdut mintea.

Simar, musca cade pe jos din cauza lui Chandramani, Sanju se joaca iar Jhanvi fuge dupa ea apa cade pe musca iar Jhanvi aproape o calca dar Simar scapa, Prerna zice lui Siddanth ca a mintit si a simtit ca trebuie sa fie acasa la ei. Chandramani aude, ea zice ai mintit? Lui Chandramani nu-i place, Prerna zice ce frumoasa era Roli privind tabloul ei, Prerna pune mana pe Siddanth, Chandramani vede din usa, a doua zi familia i-a micul dejun, falsa Simar aduce mancarea. Ea zice lui Chandramani ca nu a putut face mancare ca Simar, Chandramani zice spune ca eu am facut-o, falsa Simar zice ca Chandramani a pregatit mancarea.

Destine ratacite episodul 768 din 18 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 768 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!