Destine ratacite episodul 761 din 11 Octombrie 2021

Chandramani zice ca daca Prem pleaca nu va mai veni pana la nunta, Simar zice ei sunt doua suflete in acelasi corp si zice ca merge, Chandramani zice ca este ultima oara cand o vedeti pe Simar ca va muri fiindca Mata gi nu mai rateaza de data asta, apoi Amar pleaca cu Prem, Mata gi vede ceva Sujata zice oare la ce se uita, este Prerna, Sujata zice ce face acolo Prerna ca Simar o ascunsese si Chandramani e mirata sa o vada, Mata gi zice ai curaj sa vii, Prerna zice sunt nevinovata ca am fost adusa cu un scop, sa o ucid pe Mata gi, ea zice dar am refuzat si mi s-a facut o conspiratie. Siddanth nu crede, Mata gi zice cine ar indrazni? Cine vrea sa ma omoare, Prerna zice cine m-a adus aici deci Chandramani, Mata gi zice e nora noastra, esti proasta, Prerna zice vom vedea cand eu voi fi la inchisoare iar tu pe rug, Amar este cu Prem pe masina, Prem zice cine e fata aia? Amar zice nu o las sa vina la tine, Simar e in spatele lor cu alta masina, Prerna a sunat-o pe Simar si i-a zis de planul ei, Prerna va face pana la masina lui Mata gi si va zice ca Chandramani e de vina, Prerna zice lui Mata gi ca Chandramani vrea sa o omoare, ea zice mai tarziu am aflat ca vrea sa te omoare, ca de aia mi-a inscenat cu fiscul fiindca eu eram un pericol pentru ea, Siddanth zice de dovezi.

Prerna zice chiar acum va pot da, ea zice Chandramani a stricat franele masinii lui Mata gi poti verifica Siddanth, el ordona soferului sa vada franele, masina merge in perete cu soferul, Mata gi isi pune mana in cap, apoi zice lui Prerna sa mearga in casa, Chandramani se infurie, ea zice asa conspiratie impotriva mea? Lui Amar i se termina apa el se da jos sa ia alta, Simar zice e momentul potrivit sa ma duc dupa, Prem ea intra in masina si pleaca impreuna cu Prem.

Destine ratacite episodul 761 din 11 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 761 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!