Destine ratacite episodul 759 din 9 Octombrie 2021

Chandramani se uita de la terasa cum Simar vine spre casa lui Mata gi, ea spune ca azi chiar membrii familiei tale te vor omora Simar, familia vine la masa, cineva suna la usa, Chandramani zice lui Siddanth sa deschida usa si apare omul cu laptele ce a adus factura, Chandramani zice cum se poate, ca trebuia sa fie Simar, Prerna se bucura inainte de asta Prerna a scris un bilet lui Simar unde scria “PERICOL NU VENI!”, Simar a vazut biletul si-a spus precis Prerna m-a avertizat, Simar merge inapoi de la usa, Chandramani zice femeii cu voal pe cap ca oare de ce nu a venit Simar ca am vazut-o, ca sigur cineva o ajuta dar cine? Pe urma Simar e acasa Sujata e fericita ca n-a intrat in casa si n-a patit nimic, Chandramani apare acolo si zice de ce te-ai intors Simar? Ca te-am vazut cu ochii mei cum veneai spre casa.

Simar zice zeita ma indruma, ea imi arata calea, Simar spune zeita nu te lasa sa castigi de data asta, Chandramani zice tot eu voi invinge, ca uneori slabiciunea mea e puterea mea, iar alteori puterea mea e slabiciunea mea, Anjali vine jos Sujata cu Simar se sperie, Chandramani o i-a de mana pe Anjali si mana i se face alba se pietrifica, Chandramani zice spune Simar cine te ajuta daca vrei sa nu pateasca ceva fetita, Sujata zice de ce faci asta? Chandramani zice spune-mi cine te ajuta, ea zice nu tii deloc la fata ta?

Destine ratacite episodul 759 din 9 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 759 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!