Destine ratacite episodul 758 din 8 Octombrie 2021

Preotul ii declara casatoriti pe Prem si pe Chandramani, Simar e socata, ea zice toate relatiile mele cu Prem s-au terminat, totul e gata, mai apoi Chandramani apare acolo si zice cum ti s-a parut visul meu? Simar zice vis, Chandramani zice de vis dar curand va fi realitate, ea merge apoi la Mata gi acasa si zice ca maine e nunta ei cu Prem, Chandramani zice ca are treaba in strainatate, Mata gi zice mai bine ca scopul meu e mai aproape, preotul merge la Mata gi, Simar zice ca trebuie sa afle adresa lui Mata gi, ea sunã acolo dar Siddanth raspunde, Simar zice ca e o bomba la ei in cas, familia se sperie si ies afara, Prerna zice trebuie sa opresc nunta cumva, preotul e sunat de cineva Prerna zice sa nu zica data de maine familiei, genistii vin acolo, Prerna zice preotului ca multe vieti vor fi afectate de nunta asta, genistii spun ca a fost o gluma, familia merge inapoi in casa, doamna cu voal e cu Chandramani, Simar zice cine e ea oare? Femeia aia merge dupa preot, el zice ca data de maine nu e potrivita pentru nunta, Simar se bucura fiindca Prerna a reusit, preotul zice ca data de maine e malefica, ca ar putea afecta familiile si cineva ar putea muri, Mata gi e socata, Prerna zice ce vorbesti preotule.

El zice ca peste sapte zile e o data buna, Mata gi zice ca nu pot trece peste preot, Chandramani zice cum s-a schimbat povestea asa? Simar zice zeita Durga e cu mine in lupta contra raului, a doua zi Chandramani apare acolo la Simar, ea zice spune-mi pe cine ai care te ajuta, cum ai intors povestea? Simar zice vezi lantisorul nuptial? El e legatura mea cu Prem de la zeita, ca nimeni nu ne poate desparti, Chandramani zice complotezi impotriva mea, ea zice stai sa vezi ce voi face eu, Chandramani zice nu uita rana asta ti-o voi face si eu, pe urma Chandramani apare la Mata gi cu bagajele si zice ca a anulat calatoria ei.

Destine ratacite episodul 758 din 8 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 758 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!