Destine ratacite episodul 756 din 6 Octombrie 2021

Sujata zice ca familia nu poate sta fara Simar, aceasta spune lui Jhanvi sa retraga acuzatia de la politie, Jhanvi retrage plangerea prin telefon Chandramani apare apoi, ea zice Sujatei ca e Chandramani, Simar zice ca zeita va sprijini dreaptatea. Chandramani zice lui Prerna ca, crede c aa scapat fiindca nu e mai acuzata? Chandramani e furioasa pe ea si zice lui Simar ca va plati pentru asta de ce a ajutat-o, Prerna se pune in genunchi si cere iertare lui Chandramani, Simar zice ce faci Prerna? Chandramani zice vezi Simar puterea fricii, ea zice sa o iert sau…? Chandramani zice pot sa te iert lui Prerna dar nu o voi facem, Chandramani o ia de gat pe Prerna si o ridica, Prerna se face alba, Simar zice las-o apoi ele dispar, Chandramani o face servitoare pe Prerna in casa lui Mata gi, Jhanvi cu Sujata vad pe televizor, Mata gi zice parca am mai vazut-o, Chanda pune pe Prerna sa maseze pe Mata gi la picioare, ea zice lui Mata gi sa nu o lase afara pe Prerna, apoi o trimite la bucatarie, pe urma Chanda zice lui Mata gi de Simar, ca a avut o aventura, ca zicea ca este sotia lui, Mata gi zice ca doar ea va fi sotia lui Prem nu altcineva, Siddanth se arde cu ceaiul adus de Prerna, el o ameninta cu pistolul, Prerna cere scuze.

Chanda arata un ziar lui Prem unde scrie ca Simar e o escroaca ce umbla dupa baieti cu bani, Simar zice l-a indus in eroare pe Prem dar totul se poate schimba, Chandramani iese din televizor ea zice iti place noua mea poveste? a doua zi Pari citeste scrisoarea de la Jhanvi unde scrie ca a aflat ca a vrut s-o omoare pe Sujata, Pari zice suntem distrusi, Shailu zice ca nu au bani ca au jucat la jocuri, Uma zice sa o vanda pe Anjali pentru a face rost de bani, Simar zice lui Chandramani de ce faci asta? Chandramani zice am scris deja povestea, Anjali zice ca nu merge la internat, Uma cu Pari o inchid in camera pe Anjali.

Destine ratacite episodul 756 din 6 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 756 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!