Destine ratacite episodul 748 din 28 Septembrie 2021

Roli zice lui Simar sa-si aminteasca de ea cand nu va mai fi, sa se uite la bratara ei, Siddanth este suparat pe Roli, el zice nu pleci, ei se prind de degetul mic cum faceau ei si plang, Roli zice ce atata plans? Zambiti apoi zice lui Sankalp sa le faca poza, ei fac toti poza cu Roli, ea spune lui Simar ca sufletul ei va fi cu ea mereu si Simar va face ceaiul ei lui Mata gi, apoi Roli zice lui Prem ceva dar tusea porneste, Roli zice de ultima dorinta a ei, ea spune ca Simar sa dea foc rugului ei, a doua dorinta a lui Roli e ca Simar sa-i cante un cantec din copilarie cand adormea, Simar ii canta cantecul apoi Roli inchide ochii si mana ei cad, Roli moare, pe urma Simar observa ca Roli nu mai e, doctorul vine la ea, Siddanth e suparat, Simar zice ce s-a intamplat, doctorul zice imi pare rau Roli nu mai e, apoi Siddanth plange el o ia de mana, pe urma familia e la rugul funerar, mama lui Roli e acolo Prerna e si ea, mama lui Roli zice ca tatal lui Roli va avea operatie, Simar o vede pe Roli ea zice sa nu planga ca a promis, Mata gi zice lui Siddanth sa stea ca Simar trebuie sa arda rugul ca asa a vrut Roli a fost dorinta ei, preotul zice ca nu e bine, Prerna zice unde scrie? Mata gi i-a focul de la Siddanth si da lui Simar.

Ca e ultima dorinta a lui Roli, Simar merg cu focul aproape dar Siddanth stinge focul, el zice ca cea care i-a ucis sotia nu poate face ultimele ritualuri, ca e ucigasa Simar mama lui Simar zice ce vorbesti, ca Simar a fost ca o mama pentru Roli, Siddanth zice ca Simar e responsabila de moartea lui Roli, Simar zice stiu prin ce treci Siddanth dar si eu am pierdut pe sora mea, Simar zice daca s-ar putea as aduce-o inapoi sa plec eu, Siddanth zice bine ar fi, Rajendra zice cum vorbesti Siddanth? Prem merge la Siddanth, el zice tu o ai pe sotia ta cu tine, el zice nu ma poti intelege, caa nu o voi mai vedea-o de azi.

Destine ratacite episodul 748 din 28 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 748 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!