Destine ratacite episodul 747 din 27 Septembrie 2021

Familia se roaga, doctorul vede ca Roli isi revine, toti afla de Roli, Siddanth merge la ea sa o vada, ea zice ca daca ar muri ar trebui sa aiba alta sotie, familia vine la Roli ea intreaba de Simar, Siddanth zice ca este afara pe hol, doctorul cheama pe Prem, si-i zice ca au operat-o pe Simar dar tot e in stare critica si mai trebuie o operatie care e riscanta, ca ar putea intra in coma sau sa moara, Prem isi aminteste de Simar, el e de acord cu operatia, doctorul ii da formularul sa-l semneze unde scrie ca spitalul nu e de vina daca ceva se intampla, Roli vine afara si aude, ea zice unde e sora mea? Roli fuge sa o caute dar e slabita, ea o vede pe geamul salonului, Roli merge la Simar si zice sa o i-a de mana, ca ele sunt doua jumatati ale aceluiasi intreg, Roli zice tine-ma de manam dar mana lui Simar cade, lui Roli i se face rau ea cade pe Simar doctorul merge acolo si zice sa o duca pe Roli de acolo, Siddanth o duce pe brate pe Roli, doctorul o vede pe Roli si zice lui Siddanth v-am zis sa nu o lasati sa mearga, ca e inca slaba, Roli se trezeste iar, ea plange pentru Simar si spune lui Mata gi sa se roage pentru ea.

Mata gi zice sa nu planga, Siddanth ii zice ca Simar va fi bine sa nu planga, Simar e pregatita pentru operatie, Mata gi se roaga zeitei pentru Simar sa o aduca inapoi, Roli vrea sa mearga la Simar doctorul zice ce faci ca abia ai fost operata, Roli zice cum sa stau aici cand sora mea se zbate pentru viata ei? Roli se ridica in fund si vede firul sacru legat de Simar ea merge pe hol Siddanth o i-a in brate, Roli merge la familie la templul din spital ea zice ca Simar nu a lasat candela zeitei sa se stinga, si ce a facut Simar? Inima lui Simar se opreste defibrilatorul e pus de doctori pe ea, Prem vede pe geam.

Destine ratacite episodul 747 din 27 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 747 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!