Destine ratacite episodul 743 din 23 Septembrie 2021

Mata gi se roaga pentru Simar, inteleptul zice ca nu mai este timp, demonul zice ca pionul lui Siddanth il ajuta, Roli apare in fata lui Simar apoi acesta o i-a pe Roli de mana si fuge cu ea, o masina vine pe drum insa de fapt este o iluzie, o fata o salveaza pe Simar de masina, ea zice ce faci Simar? E Prerna, prietena lui Simar, ea zice tu? apoi spune ca a sunat ca vine la ziua lui Anjali si pe cine urmarea? Simar aude pe Roli si isi aminteste ce a zis inteleptul ca floarea va face iluzii, Simar se urca in taxi cu Prerna, Siddanth cauta idolul lui PATALIDEVI, demonul vede in vatra ce face Siddanth, Simar povesteste lui Prerna de demoni si de spirite, ea nu intelege, Prem merge cu Amar sa vada pe Siddanth dar nu-l vede, inteleptul zice daca Simar nu vine intr-o jumate de ora va fi problema, Siddanth afla idolul lui Patali, Simar vede pe drum iar pe Roli ca e pe drum, de fapt e tot iluzie masina se opreste iar cauciucul e stricat, Simar fuge fiindca nu are timp, sange curge din piciorul lui Simar, Prerna o panseaza apoi familia se roaga zeitei, Mata gi zice nu mai avem timp, Simar fuge.

Siddanth scoate idolul din casa, Simar il vede, ea zice ce faci, el spune ca a facut intelegere cu Demonul, Simar zice va fi dezastru daca duci idolul la el, Siddanth o impinge pe Simar familia apare, floarea cade dar Prerna o prinde, Prem cu Amar merg la Siddanth, Roli zice demonului ai cucerit lumea? Nu-i asa, demonul zice stai sa aduca statuia lui Patali ca va omor, Simar zice Prernei ca nu stie cat i-a ajutat cu floarea, ea ii mulțumeste Prernei, aceasta zice ca nu intelege ce e cu spiritele. Mica mireasa apare la ea, ea zice ca sunt un spirit, si ii atinge mana, mana Prernei trece prin mana lui mica mireasa, Simar zice ea e de partea noastra, Prem zice lui Siddanth unde mergi el zice la Demon, Simar zice lui Siddanth te va trada ca pe Sattu pe urma inteleptul face slujba iar Simar e cu floarea acolo.

Destine ratacite episodul 743 din 23 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 743 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!