Destine ratacite episodul 740 din 20 Septembrie 2021

Simar cu restul pleaca din casa demonului apoi ei merg acasa, afara in cartier Mata gi cu Simar se intalnesc cu restul familiei cu Rajendra Karuna si ceilalti ei isi construiesc un cort afara, Kaal apare acolo cu Malti, el face vraja si o furtuna incepe. Mata gi zice Slava zeitei, furtuna nu are putere demonul apare in fata familiei el zice pe Demon il infruntati si trimite foc spre ei, familia ridica mainile cu firul sacru, focul nu are putere, Simar zice vezi puterea unitatii familiei? Malti zice ti-am zis ca atunci cand sunt uniti au putere, demonul zice o sa vezi cum distrug unitatea familiei ca voi sunteti doar actori si eu sunt regizorul apoi Demonul dispare, Simar tine slujba furtuna incepe, Simar simte ceva pericol mica mireasa apare langa ea. Roli zice de candela ca abia arde si aproape se stingea apoi Simar zice lui Mata gi ca Uma, Pari si Kushi s-au dus la piata, aai apoi Demonul apare cantand, el e imbracat altfel Simar observa ca el e diferit, demonul zice da azi e o zi speciala, e nunta mea ca m-am casatorit cu trei femei nu cu una, Mata gi zice ce vorbeste el? El zice cele trei mirese vor veni spre mine.

Apoi el canta din fluer, miresele apar demonul rade ele au voalul pe cap demonul merge si da voalul prima mireasa este Uma, toti sunt socati apoi a doua e Pari, a treia e Kushi, Sankalp e socat la fel ca restul, cele trei spun ca vor sa se casatoreasca cu el, Sankalp cu Sattu vor sa mearga dar e un scut, demonul zice da-mi bucata de piatra daca vrei sa fie bine Simar, ea zice faceai ceva daca era dar te temi de ceva si anume de binecuvantarea zeitei, Simar zice nu-ti dau ultima bucata de piatra, demonul zice vedeti mireselor ca nu-i pasa de voi, miresele sunt duse de acolo Sankalp cu Sattu le striga dar degeaba ele intra in casa mai apoi Pari il hraneste pe Demon, Uma ii face vant, Malti zice e efectul vrajilor tale.

Destine ratacite episodul 740 din 20 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 740 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!