Destine ratacite episodul 738 din 18 Septembrie 2021

Sheitaan da familia afara din casa si inchide usa, Simar aude pe Roli care a ramas in casa se pare, Malti zice ca sufletul lui Roli va pleca, Mata gi zice lui Simar sa-i dea bucata de piatra a Lunii, Simar zice lui Malti ca nu-i da piatra, Siddanth zice Roli nu va pati nimic, Prem zice inteleptului ca Demonul nu are ceva ascuns, ceva ce e slabiciunea lui? inteleptul zice ca Demonul are o hartie si un stilou si alea sunt slabiciunea lui Simar zice ca le cauta ea, inteleptul da voalul zeitei lui Simar sa o ajute el zice ca voalul sa nu cada de pe cap si sa nu atinga nimic impur, Simar isi pune voalul si intra pe geam, ea le vede pe Malti si pe Madhvi, Malti zice uite zeita am dat afara pe adeptii tai, Malti zice o voi face pe Simar sa-mi dea piatra. Simar zice unde sa caut ma voi duce la camera lui Malti, Simar merge pe langa spiritele celor doua ele nu o vad din cauza voalul, Mata gi cu familia merg la o vecina fiindca se aude slujba, Simar aproape se baga in Demon, ea se fereste la timp.

Familia e la slujba, ei se roaga, Sheitan simte miros de om el face cu mana sa simta pe Simar dar ea se lasa in jos apoi Sheitaan pleaca, Simar incepe sa caute, el simte iar mirosul de jos el zice ceva nu e bine, el cauta sa vada, dar nu afla, el zice simturile nu ma inseala, apoi face o apa neagra si zice lui Madhvi sa stropeasca peste tot sa afle pe Simar el stie ca numai Simar poate fi, Simar nu afla acele lucruri, ea isi aminteste de camera lui Mata gi ca precis acolo e hartia si stiloul. Simar ajunge jos ea vede ca Madhvi da cu apa neagra, Simar se apropie de demon, el zice ca are patru ochi, Simar se sperie, Madhvi da cu apa Simar se trage in spate, Simar se lasa jos la timp inainte ca apa sa o atinga, Simar se baga printre ei si pleaca spre camera lui Mata gi.

Destine ratacite episodul 738 din 18 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 738 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!