Destine ratacite episodul 737 din 17 Septembrie 2021

Simar nu poate da la telefon de Amar, Malti apare acolo langa Simar si Kushi, Amar apare la geam Simar il vede lantisorul nuptial a lui Kushi cade jos, Kushi zice nu e semn bun ea se teme ca Sankalp va pati ceva si da bucata ei de piatra lui Malti. Apoi Madhvi zice lui Sankalp sa plece din casa cu Kushi, Mata gi zice sa plece sa asculte, ei pleaca apoi usile se inchid, doar Mata gi cu Simar mai au piatra Lunii, lui Mata gi i se face rau, Roli cu Amar privesc pe geam Simar aduce medicamentele lui Mata gi dar nu afla tabletele ei, Prem e planul lui Malti, Jhanvi zice nu mai sunt deloc, Roli zice da-ne reteta sa mergem noi. Prem i-a rețeta dar Malti o face sa zboare, Simar zice las-o pe bunica, te implor, Malti zice mai ai o zi sa te gandesti apoi dispare Simar da apa lui Mata gi, apoi e mai rau fantomele apar Malti cu Madhvi, ea zice de ce vrei sa o omori pe Mata gi? Mata gi zice nu Simar, Devika a avut incredere in tine, Simar zice da-i Mata gi bucata ta de piatra, ea zice pentru mine Mata gi.

Simar zice ca bucata ei nu i-o va da, Mata gi da piatra lui Malti, Jhanvi vrea sa o duca pe Mata gi dar Malti nu lasa, ea zice dac-o vrei in viata da-mi si cealalta bucata de piatra, Simar zice e tradare asta ca nu poti sa o tii aici Malti zice eu fac ce vreau Malti zice da-mi piatra Simar altfel Mata gi moare, Malti face vraja si o durere se pune in pieptul lui Mata gi, Simar da bucata ei de piatra aproape dar un aghori apare pe usa, el are tridentul si intra in casa, Malti zice tu? Ce faci aici? Aghori zice unde sunt spirite si eu sunt, el zice Slava zeului Shiva!! Simar zice eu l-am chemat si mica mireasa l-a ajutat pe Amar sa-l afle pe aghori, Amar cu mica mireasa apar pe usa, Malti dispare.

Destine ratacite episodul 737 din 17 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 737 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!