Destine ratacite episodul 734 din 14 Septembrie 2021

Simar este la templu si vorbeste cu zeita, familia vine la ea acolo ea intreaba de Roli, care apare mai apoi acolo pe urma ele tin slujba. Malti zice Simar nu stii cu cine te pui si merge jos unde apare si Madhvi, Simar le da fire sacre celor din familie ea leaga un fir sacru lui Mata gi imediat o umbra iese din Mata gi familia vede, ea zice nu imi amintesc nimic ce am patit, Simar zice nu e nimic insa spune familiei de ce se intampla in casa, cu cele trei spirite, Simar zice Mata gi a fost prima lor victima, Simar povesteste ce a facut Mata gi cum a mers pe terasa si a batut-o pe Simar cu biciul Roli zice nu am putut face nimic ea zice de Sanjana cum a cazut atunci, Mata gi zice spune-mi cine sunt spiritele Mata gi vede pe Sughanda si se sperie, ea zice cum se poate, cum de e aici, Prem zice Sughanda sta la noi. Mata gi zice nu e Sughanda ci e Malti, Mata gi zice Malti a murit de mulți ani toti sunt socati, Malti rade apoi luminile se sting, ea se transforma familia e ingrozita, Malti se muta cu puterile si zice iti amintesti Nirmala, din cauza ta am murit si familia ta va plati pentru greseala ta, Mata gi zice minti ca e vina ta de ce ai patit ca esti tot cruda, si m-ai posedat.

Mata gi zice ce obtii facand rau familiei, ea zice razbunare ca am vrut sa fiu cea mai mare vrajitoare, Malti zice nu ma tem de nimeni ca sunt moarta deja si voi face acum ce nu am facut in viata, Malti zice stai sa vezi ce voi face ea zice Simar ai crezut ca eu sunt rea? Stai ca iti arat eu ce inseamna raul adevarat, Nirmala Bharadwaj zice ca nu poti face nimic familiei mele, Malti zice nu s singura ca acel cineva va face viata un infern, Mata gi zice cine mai e cu tine apoi furtuna incepe.

Destine ratacite episodul 734 din 14 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 734 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!