Destine ratacite episodul 727 din 7 Septembrie 2021

Simar merge spre camera lui Sughanda si vede ca e cineva acolo, Roli vine dupa ea fiindca e ranita mai apoi Simar vine inapoi la Sughanda in camera, Sughanda nu se prea misca Simar e uimita, ea zice ca i-a amorțit genunchii, Mata gi striga la Simar ca e gata treaba? Malti face semn lui Mata gi, Simar se intoarce si zice lui Malti carafa de apa este goala, da-mi sa o umplu, Malti reuseste si da carafa de apa, cand mergea dupa carafa ceasul a trecut de 12 fix, Mata gi zice lui Malti ca a vazut bratarile la templu Malti zice Simar, ea vine jos si zice ritualul nu a avut succes Kushi zice ca treaba cu alesul este gata Karuna vine la ele, Simar le zice fetelor sa mearga sa se odihneasca. Simar zice nu mai e mult de lucru, Karuna zice bine mergeti in camerele voastre mai tarziu in noapte Mata gi sapa iar la aceea groapa. Simar merge afara sa o caute, ea zice unde s-a dus Mata gi, Simar merge spre casa Devikai si aude sapaturile de la Mata gi, Simar zice deci Mata gi, Roli avea dreptate ca Mata gi e acolo, Simar merge spre casa Devikai, cineva cu cutitul e in spatele ei.

Simar e injunghiata, Mata gi sapa iar Malti vine cu cutitul plin de sange si picura in groapa acolo e si femeia cu sari alb, sangele lui Simar curge in groapa de pe cutit, Malti zice lui Mata gi sa sape, femeia cu sari alb zice mai trebuie sange de la doua persoane, una e mica mireasa, Simar se trezeste in casa toatã lumea e acolo, ea striga, Simar zice cum azi noapte cineva a injunghiat-o, Simar zice uite urma Jhanvi zice nu e nimic Mata gi zice vrei semn? Ea vine cu biciul, Mata gi zice n-ai terminat treaba nici nu ai lasat pe ceilalti sa o faca, Mata gi zice ca o va lovi de 10 ori pe Simar cu biciul, Rajendra zice ce spui? Mata gi zice nu iert pe cine comenteaza, Prem zice ce spui? Mata gi zice ma biciuiesc eu atunci.

Destine ratacite episodul 727 din 7 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 727 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!