Destine ratacite episodul 726 din 6 Septembrie 2021

Sughanda zice ca mica mireasa este de vina pentru tot ce se intampla, mai apoi Roli o verifica pe Mata gi daca doarme, ea o inchide in camera, la usa este Simar, ea zice ca se uita ca face un proiect pentru Anjali la scoala, la 12 si 10 Simar o aude si o vede pe mica mireasa, aceasta merge spre camera lui Sughanda, Simar zice oare vrea sa-i faca rau? Simar bate in usa Sughandei, ea zice am vazut pe mica mireasa venind spre camera ta, Sughanda zice nu e nimeni aici ea arata lui Simar o bratara ce o apara, fetele vin dupa Simar afara, mingea lui Sanjana merge la Sughanda, mingea trece prin ea Sanjana vede, Sughanda m-a vazut cum sunt ea zice fetei sa nu zica nimanui, Sughanda face mingea sa zboare inapoi la Sanjana, Sughanda zice sunt magiciana sa nu zici nimanui, Simar vine dupã Sanju, Sughanda inchide usa apoi se transforma, ea rade malefic si zice Simar as vrea sa stii ca eu sunt spiritul ce bantuie casa ca sunt Malti nu Sughanda.

Ca m-au ars satenii si vinovata e Nirmala Bharadwaj ca am venit deghizata in Sughanda sa ma razbun ca Sanju mi-a vazut forma reala si nu pot face nimic fetei, dar ceva tot voi face, Malti rade malefic, a doua zi Simar e la spital cu Guru Maa, ea a adus bratara lui Mata gi. Guru Maa zice incantatia apoi sufla pe ea si zice lui Simar pune bratarile intr-un loc din casa inainte de ora 12, Simar zice asa voi face. Roli zice ca face ceai lui Siddanth, ea este socata sa vada pe Siddanth ca face yoga.

Destine ratacite episodul 726 din 6 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 726 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!