Destine ratacite episodul 725 din 5 Septembrie 2021

Siddanth bea apa de la femeia fantoma Roli simte ca e ceva cu Siddanth, ea vede ca nu e vermilion pe zeita, apoi vede pe Mata gi ca pleaca din casa, Mata gi merge spre casa Devikai apoi Roli o pierde pe Mata gi vermilionul din mana ei cade ea zice e semn rau, Siddanth adoarme la fantoma in casa, a doua zi Simar se trezeste in padure o femeie e acolo si face veneratie unui copac ea zice lui Simar sa nu se teama. Ea da o nuca de cocos lui Simar in voal rosu, Simar pleaca, Siddanth ajunge acasa si zice de femeia de aseara, Sughanda zice dar unde e Mata gi? Uma zice nu e in camera ei. Mata gi apare pe usa, ea zice ca a fost la plimbare, Roli isi aminteste cum Mata gi nu putea merge mult pe picioare ca o dureau, Mata gi zice ca ii este foame tare, ea zice lui Uma si Pari sa le duca mancare sus ei si Sughandei, Simar merge la masina insa aceasta nu porneste, Simar zice ce sa fac? Ea leaga voalul pe volan si zice ajuta-ma zeita, masina porneste mica mireasa e in spate se uita, Simar merge cu masina si mai multi copii merg la masina, ea se da jos si intreaba o femeie de casa lui Malti.

Femeia zice daca vrei sa fii in siguranta pleaca inapoi pe urma Simar merge la niste barbati si arata adresa ei ard adresa si zic sa plece inapoi toata lumea fuge cand aude numele lui Malti, o fetita mica ii indica directia lui Simar, Prem e ingrijorat de Simar, fetita o duce pe Simar la casa lui Malti, casa arata ciudat Simar zice parca un dezastru ar fi fost acolo, un barbat vine la Simar, si ii zice de Malti. Barbatul zice oamenii ce au zis sa pleci ti-au vrut binele, si el zice sa plece, ca femeia ce a stat acolo dar era vrajitoare si facea magie neagra si satenii au ars-o de vie, el zice pleaca daca vrei sa nu patesti ceva, Simar zice atunci ce ar vrea de la familia noastra. Simar il suna pe Prem si zice ca pleaca de acolo, Simar arunca vermilion pe mireasa si ea dispare, doctorul zice la telefon ca Guru Maa e bine.

Destine ratacite episodul 725 din 5 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 725 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!