Destine ratacite episodul 721 din 1 Septembrie 2021

Kushi face de mancare iar Simar vine dupa mancare si vede ca nu e mancare deloc, Kushi zice cum, ca erau pline vasele? Simar vede frigiderul murdar si dezordonat apoi Roli cheama pe toti si zice ca lucrurile ei erau imprastiate prin camera ei, Simar se gandeste la ce s-a intamplat, Roli vine cu esarfa ei de la nunta si cineva o urmareste din spate Roli se impiedica si cade pe scari, Roli vrea sa zica ca cineva a fost dar nu e lasata sa vorbeasca, mai apoi noaptea tarziu cineva iese pe usa din camera. Simar aude un cantec, ea merge jos sa vada de unde vine muzica, Simar vede pe cineva cu o lumanare, ea zice oare cine e? Simar merge dupa ea pe scari, persoana aia se urca pe balustrada si umbla cu lumanarea, Simar merge la si o prinde si e socata sa o vada pe Mata gi, ea era persoana cu lumanarea, Simar zice Mata gi tu canta-i? Mata gi zice eu sa cant? Nu ştiu cum am ajuns aici, ea zice ca o doare capul, Simar o duce in camera Mata gi nu are umbra a doua zi Simar vede la flori rosu pe jos, ea zice Frunze de betel? dar cine mesteca frunze de astea la noi ca sunt la geamul lui Mata gi, Uma se impiedica.

Simar merge la ea si vede sariul lui Mata gi patat cu frunze de betel cu rosu pe el, Simar zice lui Mata gi de petele de pe sari, Mata gi se enerveaza, Simar zice de ce se enerveaza, Simar isi aminteste cum lui Mata gi nu-i plac frunzele de betel ca uraste petele pe haine, Mata gi are dureri de cap, Simar merge dupa mancare dar cand vine aduce ceai pentru durere ea vede pe Mata gi ca se indoapa cu mancare, Simar zice Mata gi nu se poarta asa, seara Simar se gandeste la tot ce s-a intamplat pana acum, Prem vine la Simar ea zice cum sa-i spun lui Prem, noaptea Simar e nelinistita si iese pe hol si o vede iar pe Mata gi.

Destine ratacite episodul 721 din 1 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 721 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!