Destine ratacite episodul 718 din 29 August 2021

Familia vede ca trupul lui Simar nu este acolo, Pari zice ca stie ea unde e, Devika vede pe Simar ca are picioarele albastre de la venin, ea zice Roli mi te-a incredintat mie si se roaga zeitei apoi vede busuiocul sfant Devika da o frunza de busuioc lui Simar apoi o unge cu busuiocul pe Simar pe picioare si pe maini, Devika zice zeitei arata-ne puterea ta, imediat picioarele lui Simar se vindeca, Amar vede ca mana si picioarele lui Simar si-au revenit, ela zica a trecut pericolul apoi vede familia venind la el acolo, Simar se trezeste, Devika o imbratiseaza ea zice am fost ingrijorata, Devika zice uite palatul meu iar are viata datorita tie Simar zice e timpul ca adevarata zeita de aici sa urce pe tron iar eu sa plec acasa, Devika zice sa o numeasca Simar zeita, Mata gi zice Amar? Amar zice oare de unde o fi aflat Pari zice te-am vazut Amar cum pleca-i cu Simar, Pari zice ce ai vrut sa faci cu ea? Mata gi zice de ce-ai facut asta? Raspunde-ne, mai apoi Simar cu Devika sunt la tron unde Simar vrea sa o consacreze zeita, insa surpriza mai apare o Devika din multime, Devika cu Simar sunt uimite ce a venit zice ca asta de la tron e falsa, ca a batut-o si a prins-o, ca ea e cea adevarata, Simar zice opriti-va ca afla care e cea adevarata dar trebuie sa treceti un test, ambele Devika spun ca sunt gata de test, acasa la Bharadwaj Mata gi zice lui Amar de ce a dus trupul.

Amar zice cum sa le zic ca daca ard trupul Simar nu mai poate veni, Umbra apare acolo ea zice ca ii voi defaima pe Amar si pe Jhanvi ca tin cu Simar sub influenta umbrei Amar zice ca a vrut sa vada daca corpul mai are viata sau nu, Prem il loveste pe Amar, el zice de ce am zis asta? Prem e nervos pe el si spune ca nu are ce cauta acolo, Jhanvi aparaa pe Amar, Prem zice nu te baga, Jhanvi zice asta vrea Patali sa ne certam intre noi Amar e scos afara de Prem.

Destine ratacite episodul 718 din 29 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 718 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!