Destine ratacite episodul 717 din 28 August 2021

Unul din credinciosii din infern zice ca nu pot accepta pe oricine ca Patali, Simar zice ca ea crede in zeita si trimite credinciosii acasa sa se gandeasca, femeia in sari negru vine la Simar ea cauta ceva petale, Simar a mers la o piatra si zice femeii ca piatra este grea femeia face un topor mare si sparge piatra. Simar zice unde e geanta? Femeia zice s-a dus prin crapatura in jos in pamant, Amar zice lui Jhanvi sa ascunda corpul lui Simar. Femeia cu sari negru duce pe Simar la un tunel, Simar merge spre tunel dar o liana o prinde si o leaga femeia cu sari negru rade, ea zice te-am adus sa te omor cum ai vrut sa iei tronul lui Patali ca liana iti va lua viata, Simar se roaga zeitei, femeia cu sari negru e prinsa si ea de liana la casa Bharadwaj Simar e pregatita pentru ultimele ritualuri la ea in camera, Mata gi zice lui Uma sa nu lase copii sa iasa din camere, Uma zice ca Kushi e cu ei, Mata gi da un medalion sfant lui Simar, Mata gi pune medalionul pe Simar, acesta imediat lumineaza in Infern Simar scapa de liana multumita medalionului lui Mata gi, apoi Simar o vede pe femeia cu sari negru ce e prinsa inca, Simar taie liana cu toporul si o salveaza aceasta zice sa o ierte ca e intradevar zeita.

Simar zice sa o ajute sa afle ce cauta Amar cu Jhanvi merg dupa corpul lui Simar, jos familia s-a adunat pentru ultima slujba a lui Simar, preotul zice ca Prem sa puna lantisorul nuptial in apa sfintita, Jhanvi zice lui Amar ca trupul lui Simar e greu. Amar aude ca vine cineva, e Prem, Amar cu Jhanvi se ascund Prem merge la Simar cu ochii in lacrimi, Simar cu femeia ajung la o balanta, femeia pune toporul pe balanta pentru a echilibra balanța, Prem i-a lantisorul nuptial de pe Simar aceasta simte, Prem pune lantisorul nuptial in apa sfintita apoi pune inapoi pe corpul lui Simar balanta cade jos apoi dispare, pestera se micsoreaza zice femeia, Simar zice nu plec fara seminte ea, zice femeii sa plece bolovani cad de sus, pestera se surpa.

Destine ratacite episodul 717 din 28 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 717 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!