Destine ratacite episodul 711 din 22 August 2021

Simar accepta sa mearga in Infern pentru Devika, ieri Simar a aflat cum Patali a amenintat pe Devika ca omoara oamenii din Infern daca nu face ce zice ea Devika zice lui Simar ca nu poate merge sub forma asta acolo apoi Devika zice familiei jos de ce s-a purtat asa, ea le cere iertare tuturor Mata gi ii spune ca apropiatilor nu trebuie sa le ceri iertare ca tu esti parte din familie, Devika zice ca trebuie sa faca ceva, Simar zice ca trebuie sa ia puterile lui Gayatri de tot si sa mearga in locul unde Gayatri a devenit PATALIDEVI, Simar zice ca sufletul lui Patali e in nuca de cocos. Devika zice de un timp de 4 nopti si 4 zile ca in acest timp trebuie sa faca un ritual, Devika zice lui Mata gi sa nu se sperie ca nimeni nu pateste nimic si va aduc sfarsitul lui PATALIDEVI, Simar e trista ca ascunde familiei ca merge pe lumea cealalta, ele doua au zis ca merg la un templu in ceva sat. Anjali vine cu Prem la Simar dar fetita se teme de Simar ea are lacrimi in ochi, Prem zice parca ascunzi ceva. Ea zice ca pentru Anjali ma necajesc, Prem face bagajul lui Simar ea zice in gand iart-ma Prem ca plec departe.

Devika zice apoi lui Simar ca merg la ea acasa la noapte unde ii va purifica trupul apoi zice sa se gandeasca bine, Simar zice orice ar fi nu mi schimb hotararea. Devika zice si daca familia afla adevarul, Mata gi zice ce adevar? Ea vine la ele, Simar zice de rugaciunea organizata de Mata gi diseara, Mata gi e suspicioasa pe ele, Devika zice trebuie sa scot sufletul din trupul tau diseara pana la ora 11.40. Mai apoi seara familia e la rugaciunea speciala, Simar aprinde candela ea se roaga zeitei pentru viitorul familiei, Simar ține slujba voalul ei aproape se aprinde de la candela, Prem vede si merge la ea, Mata gi zice mi-e teama Devika pentru voi, Simar zice nu voi pati nimic ca am binecuvantarea ta Mata gi si a lui Prem, Devika zice in gand ii pun viata lui Simar in pericol desi stiu ca asa e, apoi Simar cu Devika iau binecuvantarea zeitei ele se inchina.

Destine ratacite episodul 711 din 22 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 711 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!