Destine ratacite episodul 707 din 18 August 2021

Patali spune ca va duce sufletul lui Simar cu ea in infern insa Simar iese din nuca de cocos Patali face vraja iar voalul de pe zeita merge pe Simar si o acopera, Patali zice nu se poate apoi familia apare si toti spun Slava zeitei, Patali zice cum au aflat de planul meu Devika apare acolo Kushi zice iti spun eu, ieri Mata gi a zis lui Roli ca vor avea grija de Simar si tot ieri Mata gi a zis adevarul familiei ca Devika s-a casatorit cu Prem pentru a ajuta pe Simar. Devika a aflat de rozariul lui PATALIDEVI acela semnifica sufletul lui Simar, Roli i-a cerut apoi iertare lui Mata gi si toata familia si-a unit mainile in lupta pentru Simar, Roli zice lui Patali apoi am facut ce a trebuit ei au mutat idolul lui Patali si au stins luminile. Patali zice nu puteti sa ma pacaliti pe mine, Devika zice uite statuia ta si simbolul tau, Mata gi zice asta e vointa zeitei ca azi familia s-a unit toti isi dau mainile, Prem zice ai vrut sa rupi legatura lui Simar cu mine dar nu poti ca legatura noastra e de la zeita, Patali se infurie cutremurul apare in casa Bharadwaj, Devika zice nu poti face nimic, Patali zice lui Devika plecam cu sufletul lui Simar si era bine dar acum veti vedea voi din cauza ta Devika a esuat planul meu si pe tine te omor prima, Patali face vraja dar Devika are un scut pe langa ea, o cusca, Mata gi cu familia zice incantatiile.

Patali zice spuneti ultima dorinta Devika si numara pana la 10, voalul Devikai dispare apoi si Devika cu totul, ea rade, familia se uita mirata, Patali zice ce credeati ca Devika poate lupta cu mine daca a fost Patali mai demult, ca e un simplu om. Acum cine ii va salva spune ea, ea se uita la fiecare si ajunge la Prem apoi zice ca Prem e victima ei, Patali zice azi te voi omora in fata zeitei si nimeni nu te poate salva, apoi spune incantatiile ei, face un glob cu puterile si arunca spre Prem. Dar Devika apare si-l salveaza, aceasta zice m-ai omorat atunci cum m-am intors, Devika zice daca m-am casatorit am toate puterile inapoi si azi te pot confrunta ca femeie maritata, Devika zice pregateste-te pentru batalie.

Destine ratacite episodul 707 din 18 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 707 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!