Destine ratacite episodul 700 din 11 August 2021

Devika zice lui Kushi ca Patalidevi nu e doar o vrajitoare este zeita vrajitoarelor, Mata gi vine si aud Kushi zice ca Simar nu mai e Simar a noastra, ea zice ce a facut Patalidevi cu ea si ce i-a facut lui Simar, Mata gi zice ce s-a intamplat chiar sub ochii mei? si trebuie sa salveze familia de Patali ca va zice lui Simar, Kushi zice nu ca si noi am tacut ca Patali e ca zeita noastra pentru vrajitoare, Kushi zice a vrut sa-mi omoare copilul de aia am facut atunci asa, Mata gi cere scuze lui Kushi. Kushi zice pentru copilul meu m-am purtat urat cu voi si zice mi-am eliberat sufletul daca ti-am zis Mata gi totul, Devika zice trebuie sa salvam familia de PATALIDEVI, cele trei isi unesc mainile, Devika zice de un pahar de arama de la o fortareata ca daca Simar bea apa sfintita din acel pahar puterile lui Patali vor disparea, Devika zice ca doar oamenii pot merge acolo deci ea e altceva, Kushi zice ca merge ea spre fortareaat, Mata gi accepta si ii spune sa mearga, Devika zice acolo sunt multe spirite malefice ca trebuie sa-ti folosesti inteligenta, Mata gi aduce platoul de la templu si o binecuvinteaza sa aiba succes.

Devika zice lui Mata gi sa nu zica familiei nimic, Mata gi ajunge acasa Uma zice unde ati fost? Mata gi zice pe aici ea o vede pe Simar si ii e mila de ea, Kushi ajunge la fortareata, acolo este intuneric bezna, Devika se roaga pentru Kushi, ea deschide usa fortaretei care se inchide dupa ea. Kushi zice Slava zeitei si da de paznicul acelui loc. Ea zice ca vrea paharul de arama, el ii zice unde e harta locului dupa o usa, Devika cu Mata gi se roaga, Kushi deschide usa, ea intra in aceea camera si peretele se crapa acolo e harta Kushi o i-a, acel om o indruma el zice de alta usa a carui cheie trebuie sa o afle si ai grija ca daca gresesti toate usile se inchid, el zice foloseste-ti inteligenta, Kushi zice oare unde e cheia? si o vede apoi insa apoi mai vede o cheie, ea se intreaba doua che care arata la fel? Kushi vede ca pe chei scrie ceva, ea se uita pe harta, Kushi nu stie ce sa faca ea isi aminteste de legenda spusa de Mata gi ca sunt doua fete ale unei monezi, cheile se unesc cand Kushi se roaga si devine o cheie omul zice doar o usa se poate deschide, Pari cu Uma spun ca ei sunt adeptii zeitei, Simar priveste.

Destine ratacite episodul 700 din 11 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 700 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!