Destine ratacite episodul 697 din 8 August 2021

Patali strica siragul de margele ale lui Devika, si ea o vede apoi ii da cu nisip in ochii acesteia, Devika dispare, Patali vede idolul ei, familia o cauta pe Anjali, Mata gi e aproape de Anjali dar nu o aude ca e lesinata in dulap, Roli o vede pe Anjali in dulap, Patalidevi vine inapoi la Gayatri cu idolul dupa ea, Anjali e adusa jos Roli o pune pe pat toti sunt ingrijorati fiindca fata e lesinata, Patali pune mana pe Anjali si ea se trezeste, Anjali merge la Prem si zice tata, Sujata mulțumeste lui Gayatri, Mata gi zice lui Anjali cum a ajuns in dulap Simar se baga si zice ti-am zis sa nu te mai joci in dulap, ea zice taci lui Anjali, Uma zice ca doar datorita lui Gayatri au aflat o pe Anjali, Mata gi intreaba de idol Gayatri zice e aici, Gayatri zice Simar trebuie sa bage in casa idolul, Simar ridica idolul si-l aduce in casa, cerul se cutremura.

Kushi priveste si zice nu pot face nimic fiindca copilul meu e in pericol, Simar pune idolul in fata zeitei Mata gi intreaba de Devika ea apare pe usa, Gayatri zice ca Devika a dus idolul la templu de aia nu-l vedeau, Devika zice ca acolo a fost, Simar zice ca merge sa instaleze idolul si arunca flori pe idolul lui Patali, Gayatri zice ca la miezul noptii Simar va face veneratie idolului, Mata gi zice la miezul noptii?? Gayatri zice noi aşa facem, Patalidevi zice de azi voi domni in casa asta. Devika zice in gand nu te voi lasa, Devika zice Simar o va distruge pe Patali cand va scapa de vraja ei, mai apoi Simar aduce platoul pentru veneratie, Mata gi vede ca la zeita nu e aprinsa candela, Gayatri zice unde mergi Mata gi? Ea raspunde sa aprind candela, Mata gi aprinde candela si-i cere scuze zeitei, Simar apoi dezveleste idolul Gayatri vede ceva si zice stai Simar.

Destine ratacite episodul 697 din 8 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 697 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!