Destine ratacite episodul 695 din 6 August 2021

Devika merge acasa si vede statuia lui PATALIDEVI, aceasta zice ca acum Simar e de partea raului, Simar intra pe usa posedata fiind, Patalidevi zice uite credincioasa ta acum ma va slavi pe mine, salveaz-o daca poti zeita, Simar i-a candela pentru slujba, si tine slujba pentru Patali nu pentru zeita, apoi PATALIDEVI ii da binecuvantarea, ea zice acum ea pe mine ma slaveste fiindca a ucis doua ucenice ale mele pe Mohini si pe Indvranti, apoi PATALIDEVI cu Simar danseaza, Devika zice voi distruge statuia asta, si da cu un lemn pe statuie dar degeaba statuia nu are nimic, Patali cu Simar danseaza, familia vine acasa inapoi, Devika ia ciocanul sa dea pe statuie, ea loveste dar ciocanul se rupe. Familia vede pe Simar cum danseaza, Simar danseaza pana lesina, familia o ridica iar PATALIDEVI apare, de fapt Gayatri pentru familie. PATALIDEVI pune mana pe Simar si isi revine, Uma zice e minune, Devika tot vrea sa distruga statuia dar nu poate ea spune voi zice familiei adevarul Kushi zice nu, ca nu mai rau faci trebuie sa ne gandim, Kushi zice ea e PATALIDEVI zeița Demonilor, din lumea de dincolo, Roli zice lui Gayatri ca Simar a avut rani pe ea, Gayatri zice zeita e suparata pe Simar, fiindca statuia fãcuta de Simar nu e aici in casa.

Ca daca va fi aici la voi problemele vor disparea, Pari zice dar cum alt idol pe langa cel al Zeitei? Mata gi zice daca asta e pentru binele lui Simar da, ea e de acord Devika aude de afara, ea spune daca idolul e adus la ei nimeni nu-i mai salveaza. Prem merge cu Simar, ea zice nu mai sunt Simar a ta sunt credincioasa lui Patali, acasa la Devika Simar vede ca idolul nu e acolo, Devika cu Kushi l-au dus, Prem cauta dar nu-l afla, Simar e posedata dea dreptul, ea vine cu Prem si PATALI afla ca idolul nu e acolo. PATALIDEVI zice ma ocup eu de idol, Simar i se inchina lui PATALIDEVI si zice Slava zeitei PATALIDEVI. Ea cade la picioarele ei, a doua zi dimineata PATALIDEVI cauta idolul prin padure, ea spune incantatiile ei apoi striga umbra ei neagra, Umbra zice ca la Devika e idolul, UMBRA vede ca Devika se roaga si are un talisman.

Destine ratacite episodul 695 din 6 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 695 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!