Destine ratacite episodul 693 din 4 August 2021

Kushi zice ca vrea partea ei de avere si tot ce e al ei chiar si farfuriile, Kushi i-a farfuria de la Uma cu dulciurile facute de PATALIDEVI, ea le da pe jos apoi Uma zice mai sunt pe masa, Kushi zice nimeni nu mananca, Kushi zice oare cum sa opresc? Cineva zice ca de ce lipiile sunt galbene? Kushi zice sunt stricate familia mananca desi Kushi a vrut sa-i opreasca, Patalidevi se bucura, Kushi zice nu are nimic familia apoi toti se simt adormiti toti abia merg seara Kushi se roaga zeitei sa ajute familia apoi becurile se sting si furtuna incepe, Patalivdevi apare pe usa, Kushi o vede Patali zice ce faci aici Kushi ea zice sunt mama, Patali zice eu sunt de vina pentru familia ta, ca am pus ceva an dulciuri sa doarmãa, Patalidevi zice lui Kushi sa aduca bratarile nuptiale ale lui Simar, Kushi merge la Mata gi in camera si i-a din seif bratarile nuptiale ale lui Simar.

Mata gi doarme, Kushi da cutia lui Patalidevi dar bratarile nu sunt acolo, Patali o strange de gat pe Kushi, ea zice ca zeita te-a pedepsit de aia nu sunt bratarile apoi face vraja si un soare apare prin casa bratarile stralucesc pe idolul zeitei. PATALIDEVI zice oare de ce le au pus acolo, de fapt Kushi le-a pus pe mainile zeitei, Patalidevi face vraja si o trezeste pe Mata gi care vine dupa apa, PATALIDEVI face vraja si face ca Mata gi sa vada sarpe în locul bratarilor. Mata gi i-a bratarile de la zeita, PATALIDEVI pune bratarile pe statuie si face vraja, a doua zi Simar are urme de la bratarile puse de PATALIDEVI. Simar cu familia s-a trezit lanora 9 jumate, Mata gi vede semnele de la Simar de la mana.

Destine ratacite episodul 693 din 4 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 693 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!