Destine ratacite episodul 691 din 2 August 2021

Kushi merge la Mata gi in camera noaptea pentru a lua cingatoarea din dulap, Kushi vede cheile apoi o ia, Simar merge dupa apa si vede usa de la Mata gi deschisam, Simar o vede pe Kushi acolo ea impinge cingatoarea sub pat si ii zice lui Simar ca a gasit cheile pe scari si a mers sa le duca la seif, Kushi zice lui Patali ce a patit, si sa-i mai dea o sansa, Patalidevi zice aprinde toate luminile in casa ca merg eu dupa cingatoare, Kushi zice ce va spune familia? Kushi n-are ce face mai apoi noaptea Simar aude muzica tare familia vine jos Kushi danseaza pe muzica in acest timp urma lui Patali merge la Mata gi in camera dupa cingatoare ea zice ca e somnambula, Simar vede ca Kushi are ceva ea o intreaba iar Kushi zice ca merge sa se culce. Indravati a luat cingatoarea Kushi o vede, Simar zice ceva sigur ara, Simar stinge becul si apoi vede ceva e Patali dar cand merge ea dispare, Patali pune cingatoarea pe statuie Simar simte durerea la sold, Simar zice oare ce mi se intampla? Patali zice jumate treaba e gata ca Simar va fi vrajitoare. Simar are dureri eclipsa de luna incepe, Patali zice totul e cum vreau eu.

Simar nu se poate misca, Patali zice ca o va distruge dimineata familia merge la Simar ea nu poate sta in sezut si zice ca nu simte partea de jos, Mata gi se sperie Simar zice oare ce am patit si Roli e ingrijorata, Simar zice de aseara sunt asa ca nu am vrut sa va deranjez, Siddanth vrea sa vorbeasca cu Mata gi, toata familia merge pe hol, Kushi zice eu sunt de vina pentru ce a patit Simar, Siddanth zice de un atac Mata gi zice trebuie sa fim tari sa nu plangem in fata ei, Anjali vorbeste cu papusa Devika care zice ca o poate vindeca pe Simar, Kushi zice lui Patali ca Simar e paralizata, Patali zice e normal, Simar zice lui Roli de ce nu ma pot ridica, ea e disperata, Roli zice ai incredere in zeita, Patali pandeste.

Destine ratacite episodul 691 din 2 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 691 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!