Destine ratacite episodul 683 din 25 Iulie 2021

Indravati merge si i-a pumnalul de la statuia lui PATALI DEVI, Simar se trezeste iar Mata gi ține candela aprinda, Indravati merge la Simar cu cutiul si zice amintedte-ti de cine vrei Simar isi aminteste de familie, Indravati vrea ss o injunghie Simar tine cutitul ea zice magia ta neagra merge cu oamenii nu si cu Zeita ca ai provocat pe zeita rugandu-te la Patali Devi zeita de dincolo, Simar o impinge si apoi i-a un fier ea zice azi va fi sfarsitul tau, Simar merge spre Indravati si o loveste pe cu fierul. Indravati zice eu nu am viata in acest corp, Simar zice daca trebuie sa distrug simbolul lui Patali devi ca sa te termin o voi face si opreste-ma daca poti, Simar merge spre statuia lui PATALIDEVI. Indravati face vraja dar nu o atinge pe Simar fiindca ea zice mantra, baietii sunt in gheata o creanga uriasa aproape cade pe ei, Simar zice Slava zeitei si sparge mana statuii, mana lui Indravati paralizeaza, apoi Simar zice iar Jhai Mata di si sparge si cealalta mana, Indravati e imobilizata si zice salveaza-ma PATALIDEVI! Apoi Simar sparge picioarele statuii care cade jos.

Indravati cade in genunchi si striga m-ai tradat PATALIDEVI unde ti-s puterile? Simar zice zeița ta a uitat de zeita Durga, Simar sparge gatul statuii Indravati cade jos de tot, baietii scapa din gheata, familia primeste binecuvantarea zeitei din templu Indravati moare si se face cenusa, Mata gi vede ca semnul de pe casa lor dispare Prem isi revine cu memoria, baietii merg dupa Simar, Prem ajunge la Simar ei se imbratiseaza, Siddanth zice si Roli si-o fi revenit, ei pleaca iar statuia lui PATALIDEVI isi revine, ochii ei se uita dupa Simar, o urma galbena merge dupa masina iar Simar aude ceva ce rade ca Indravati, urma galbena merge dupa Simar, acasa la Bharadwaj Familia cauta pe Roli care nu e nicaieri preotul apare la ei dar nici el nu stie unde e Roli, Simar ajunge cu baietii acasa.

Destine ratacite episodul 683 din 25 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 683 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!