Destine ratacite episodul 681 din 23 Iulie 2021

Simar zice ca viata preotului este in pericol, ea merge spre el preotul e pe drum merge spre familie Simar ajunge cu masina la el si se teme de Indravati. Apoi apare inca o Simar langa masina, Simar asta zice preotului sa nu dea harta ca e Indravati aia si e magia ei, familia e cu Prem care se trezeste, el e mai calm si spune ca are incredere in ei ca ii vede cum sunt desi nu-si cunoaste chipul nici pe ei. Mata gi zice amintirile sunt pierdute pe undeva vor veni ele, preotul zice ca va distruge harta, el o arunca la Simar cea buna, Indravati se transforma preotul face incantatie el zice lui Simar sa mearga pe calea din harta preotul zice o tin eu pe Indravati aduce o masina si calca pe preot, care cade la pamant, Simar merge la el preotului ii curge sange Indravati zice da-mi harta Simar zice nu ca voi salva pe Roli si Prem, Simar i-a geanta preotului si arunca cu ceva in Indravati, ea dispare apoi. Simar pleaca cu masina spre locul de pe harta, Indravati apare apoi iar si zice m-ai oprit putin dar nu vei putea, Simar zice lui Siddanth ca Indravati l-a ucis pe preot.

Simar zice ca merge spre locul de pe harta, ea spune ca trimite poze cu harta sa mearga si ei acolo. Simar zice apoi trebuie sa opresc sa fac poza, Simar opreste si face poza Indravati apare la geamul masinii ea baga mana pe geam voalul zeitei merge pe ea, Indravati se curenteaza la mana, Siddanth zice ca vor ajunge ei cumva acolo, Prem zice ca si el merge Simar e pe drum Indravati e dupa ea si face vraja iar masina scapa de sub control Simar se baga intr-un pom apoi iese din masina, Simar vede un templu si merge spre el, Prem zice trebuie sa merg si eu Amar zice ca el nu se simte bine.

Destine ratacite episodul 681 din 23 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 681 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!