Destine ratacite episodul 680 din 22 Iulie 2021

Roli zice lui Siddanth sa nu se lase si sa fie tare sa lupte, la fel spune si Simar, Siddanth plange dupa Roli, Prem se trezeste iar Indravati zice am pierdut odata in fata la Simar nu voi mai pierde vrajitoarea batrana zice de ce l-ai lasat pe Prem? Indravati scoate o oglinda prin care vede casa Bharadwaj, Sujata zice Prem, insa el zice care Prem? Unde sunt, cine sunteti voi? Prem nu mai stie nimic, Amar zice Indravati i-a sters memoria din razbunare ca e triumful lui Indravati ea cu vrajitoarea batrana rad de familie si zice am sters toata memoria lui Prem, Indravati zice Simar va face orice pentru a salva pe Prem iar eu voi cere o recompensa uriasa, Simar zice lui Prem uita-te la mine sunt Simar a ta, e familia ta. Prem zice taci, nu stiu nimic capul imi explodeaza, Siddanth arata apoi albumul cu pozele familiei. El e disperat apoi merge in camera la el şi zice oare chiar e familia mea? Prem arunca tabloul de pe perete, lui Sujata ii e rau, Prem zice la oglinda aici e chipul dar n-are nume el e disperat apoi isi pune o funie, familia vede, Prem zice nu mai pot asa, Indravati rade de ei Prem s-a spanzurat, dar ca noroc baietii il dau jos la timp si nu are nimic.

Siddanth zice trebuie sa traiesti pentru noi, Indravati apare la geam Prem i-a cuțitul apoi si zice nu-mi pasa, Siddanth zice ce vom zice copiilor? Siddanth cu Amar il prind pe Prem apoi il adorm, Indravati zice asa? Cat il veti putea controla, Roli zice lui Simar sa nu renunte, Siddanth sta jos si Roli vine la el, el zice ştiu ca tu esti, Roli zice totul va fi bine curand, Siddanth zice nu pot face nimic pentru familie, Roli zice va fi bine totul preotul se uita intr-o carte pentru a afla o solutie impotriva lui Indravati, ea vine la el si face vraja, preotul vede pe vrajitoare, ea dispare apoi Simar zice apoi ca trebuie sa vorbim cu Indravati daca vrem sa salvam pe Prem, Simar zice voi muri daca trebuie pentru Prem si Roli.

Destine ratacite episodul 680 din 22 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 680 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!