Destine ratacite episodul 677 din 19 Iulie 2021

Indravati isi pune unghia inapoi si puterile ii revin, Siddanth zice ce ai facut Prem? Indravati inchide usa, Amar zice lui Siddanth sa mearga la intelept, Indravati il trimite pe Prem in camera pana la ritual, apoi ea zice lui Badi Amaa ca nu va elibera fetele, Indravati zice trebuie sa distrugem curajul familiei, cineva bate la usa, Uma deschide usa si vede pe Mata gi ranita, de fapt nu e Mata gi e vrajitoarea, Mata gi e in jungla cu Sujata si fetele, ea simte ceva. Kushi suna pe Siddanth si acesta le zice ce s-a intamplat cu Prem si Indravati, Siddanth zice mergem la intelept, Mata gi simte ca ceva rau se intampla, falsa Mata gi zice ca a fost atacata si au trimis-o acasam ea vede candela si vermilionul pe prag si zice ca o dor articulatiile, Pari i-a vermilionul si candela, Karuna se uita ciudat, falsa Mata gi intra in casa, de fapt ea e vrajitoarea batrana, Indravati face iar ritualul cu Prem, i-a da sariul lui Simar, Prem se roaga zeitei, o furtuna se porneste, focul lui Indravati se stinge Prem ameteste, Indravati zice ce e asta? Prem adoarme Indravati zice oare nu se face? Ea baga unghia in Prem sa vada, falsa Mata gi cere platoul pentru slujb. vrajitoarea are ceva plan, Uma aduce ofranda, vrajitoarea zice sa lase pe masa iar Uma pleaca dupa pahar.

Vrajitoarea face vraja la ofranda, ea a otravit ofranda si zice ca zeita nu ii va mai ajuta si se va infuria, Uma vine cu paharul e i-a ofranda si Mata gi zice da ofranda zeitei, Uma vede ca Mata gi vorbeste ciudat, Uma zice ca nu faci tu slujba? Mata gi zice azi tu faci slujba, Mata gi simte din jungla ca e ceva ea suna familia, Rajendra se uita nedumerit, el e uimit sa auda pe Mata gi la telefon, Mata gi zice de ce nu vorbesti ea raspunde ca viata lui Prem e in pericol, Rajendra se gandeste ca aceea de a venit nu e Mata gi, Rajendra vede ofranda ca vrajitoarea se uita tot la ea.

Destine ratacite episodul 677 din 19 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 677 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!