Destine ratacite episodul 665 din 7 Iulie 2021

Simar spune lui Indravati sa-i spuna adevarul despre ce s-a intamplat acum 100 de ani, ea zice ca Simar nu va putea rezista cand va afla pe urma ele doua vin jos Simar spune in gand precis Indravati a inventat povestea aia mai tarziu Simar zice lui Amar sa o hipnotizeze sa o duca acum 100 de ani, ca Indravati a schimbat povestea Simar zice sa faca hipnoza in templu sa nu vina ea, Simar zice lui Kushi sa stea de paza, Simar merge cu Amar dupa usa rosie la aceea camera, Amar incepe hipnoza cu Simar el ii spune du-te inapoi cu 100 de ani el spune acum esti Padmavati. Simar isi aminteste de acum 100 de ani, atunci tatal lui Indravati si a lui Padmavati o cauta pe aceasta din urma. Tatal lor zice de concursul de dans de la curtea regelui, tatal zice ca Padmavati e mai buna la dans ca Indravati, ea zice voi demonstra ca eu sunt mai buna, Padmavati leaga sireturile garzilor, tatal ei vine, garzile cad jos Padmavati rade apoi fuge, ea se baga in rege care e Prem de acum 100 de ani, regele Rana Thakur, acesta o prinde pe Padmavati iar Indravati vede apoi tatal ei vine acolo regele spune tatalui lui Indravati ca concursul trebuie castigat de cineva din acel tinut nu din altul ca altfel va fi spanzurat, surorile incep repetitiile pentru dans cu tatal lor care canta la toba, Padmavati danseaza mai bine tatal o lauda lui Indravati nu-i place.

Apoi Indravati isi scoate bratarile de picior cu clopotei, Padmavati zice demonstreaza ca esti buna castigand titlul de dansatoare regala Indravati spune ca il place pe rege, Indravati zice sa nu participe la concurs. Padmavati zice nu pot ea spune voi pierde concursul sa castigi tu insa Indravati zice ca precis Padmavati nu se va lasa Indravati merge la o vrajitoare pentru a o ajuta sa castige ea ii da un lichid lui Indravati sa dea lui Padmavati sa bea si zice ca nu va mai dansa, dar zice ca e suc Padmavati bea.

Destine ratacite episodul 665 din 7 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 665 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!