Destine ratacite episodul 663 din 5 Iulie 2021

Simar vede celebrarea zeitei de pe geam, apoi Prem merge la ea, si se teme de el, se trage inapoi, el spune sunt eu Prem el spune cum te-ai ranit? Ei se imbratiseaza apoi se aude celebrarea zeitei de afara mai apoi Simar vine jos si zice e prima zi de Navratri ca vor sarbatori ca totdeauna. Simar isi aminteste apoi de cum era odata, apoi ea tine slujba si spune ca va posti pana vine Roli inapoi ea zice ca e o provocare a unei fiice pentru mama ei. Simar tine slujba Prem vine si el zice ca are treaba apoi si va aduce el fetele, mai apoi la ora 5 dupa masa Simar asteapta fetele, Simar primeste telefon de la scoala si afla ca fetele sunt tot acolo, Simar se ingrijoreaza ea suna pe Prem dar telefonul lui nu suna, Prem e in masina cu Indravati, Prem zice lui Indravati ca simte ca au o legatura ei doi, Indravati zice iti vei aminti de acum 100 de ani, Indravati pune mana pe Prem si ii arata cum Simar i-a injunghiat acum 100 de ani, de fapt Padmavati sora ei mai mica spune Indravati.

Indravati zice ea mi-a luat tot in viata anterioara, Indravati zice ca ea a despartit doi indragostiti si trecutul a fost asa dar acum suntem impreunã iar, Indravati zice cã Mohini a fost doar un mediu sa vin eu inapoi, ea ii zice Thakur lui Prem, Indravati zice apropie-te, Prem se apropie de ea dar politia vine, ei intreaba ce fac acolo iar Prem zice e sotia mea, Jhanvi zice lui Simar poate Prem e la ceva sedinta, Prem zice ca e rege in ceva tinut. Polițistul zice esti beat? Prem se enerveaza, Simar tine slujba si se roaga pentru Prem care loveste politistul si zice sa nu puna mana pe sotia lui, politistul zice cum indraznesti apoi Prem iar loveste.

Destine ratacite episodul 663 din 5 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 663 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!