Destine ratacite episodul 661 din 3 Iulie 2021

Siddanth cu Amar merg la acel centru arheologic pe furis, Amar cauta o carte dar le da jos, omul de acolo aude. Simar merge la intalnirea cu acel om afara Indravati o vede de sus de la terasa, Siddanth o vede pe Indravati cum se uita omul zice lui Simar ca o asteapta, Siddanth zice sa nu se duca Simar dupa el, Indravati zice asa tradare, ca Simar va fi pedepsita, omul de la centru merge peste Amar dar el se ascunde, acesta vede cartile pe jos. Simar merge spre om Siddanth e dupa ea, el zice lui Simar ca are informatii despre Indravati si ca il poate intreba orice, Simar zice care Indravati? Sujata zice lui Siddanth ce faci, Siddanth zice omul acela e ajutorul lui Indravati ca e de partea ei, Simar zice ca nu cunoaste pe Indravati, apoi vede ca omul se uita la Indravati.

Ea zice eu am vrajit pe acel om sa vad ce faci, Simar zice dar indoielile mele? Ce ascunzi de noi, ce s-a intamplat acum 100 de ani, Simar zice ascunzi ceva se vede, ea zice ce secret ascunzi de noi? Simar nu se lasa si zice ce ascunzi? Indravati zice taci fetiț-o, adica sora mai mica, apoi Simar afla de la Siddanth despre un sat unde ar afla mai multe de Indravati, Amar i-a scris aceste informatii lui Siddanth pe telefon, Simar zice eu voi merge acolo voi stati aici sa readuca pe Prem si Roli, apoi Indravati face un fel de slujba cu Prem pe jos.

Destine ratacite episodul 661 din 3 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 661 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!