Destine ratacite episodul 657 din 29 Iunie 2021

Simar vede ca Indravati nu este in tablou apoi o vede sus cu Sanjana in brate, Indravati vine jos la Simar si zice ca ii va aduce inapoi familia, Indravati zice ca datorita ei a devenit libera, ca a fost in acel pumnal 100 de ani, Amar zice din cauza a murit femeia si artistul si arata cu degetul spre ea, Indravati zice laa mana jos si zice cand Simar a bagat pumnalul in Mohini eu am venit la viata, ea zice ca artistul s-a speriat cand a vazut ca tabloul a luat viata, iar femeia a facut-o piaza rea, ea spune de Sanjana ca a aflat secretul ei si e prietena ei, apoi povesteste cum Sanjana a vrut sa omoare preotul din cauza ei, ca preotul a vrut sa-i faca rau, Simar zice de ce vrei binele nostru? Ce astepti de la noi? Indravati zice sa nu zici nimanui de mine.

Amar zice deci spui ca mai stai 3 zile sa faci ceva, Indravati zice vezi cum vorbesti fii respectuos cu femeile. Indravati zice eu sunt singura voastra sansa, apoi indravati pleaca, dar apare iar ea zice ca va face o slujba pentru cei morti, Simar vorbeste cu Mata gi la templu sa nu auda indravati, apoi ea merge noaptea la Simar si zice ca nu va afla secretul lor de 100 de ani, a doua zi Indravati danseaza, ea zice nu ati fost impresionati.

Destine ratacite episodul 657 din 29 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 657 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!