Destine ratacite episodul 654 din 26 Iunie 2021

Mohini se trezeste, Simar zice doar zeul poate lua viata cuiva, Simar spune adu inapoi familia si te las sa pleci cu mama ta, Mohini spune de data asta raul va triumfa, iar azi voi face cu tine Mohini ce nu te gandesti. Simar aminteste de legenda de la Mahabharata si spune cine e prea mandru de puterile sale insusi zeul il pedepseste. Simar scoate pumnalul de pe munte si spune ai pacalit pe sora ta, daca nu eliberezi familia voi ucide pe mama ta. Mohini zice cum vei scapa de politie, voi sunteti moarte la politie, apoi merge la Sunanda cu cutitul, Mohini zice sta voi face ce zici tu, Mohini e dezlegata, si isi cere scuze apoi o prinde pe Simar si o intoarce cu mainile la spate, Mohini pune arma la Simar la gat, Mohini zice ai uitat ce a zis inteleptul, ca daca cutitul atinge o vrajitoare se dezintegreaza iar daca sangele ei atinge cutitul nimeni nu stie ce va fi, Mohini isi baga cutitul in burta, furtuna incepe, Mohini zice a castigat raul, Simar, ca Siddanth, Roli, Anjali nu vor scapa din vraja mea.

Ca nimeni nu stie ce efect va avea sangele meu pe pumnalul acesta, ea zice ai pierdut Simar, Mohini moare si odata cu ea şi Sunanda, Simar vede sangele pe pumnal ea isi aminteste vorbele inteleptului, Simar zice cum voi aduce inapoi pe Prem aceasta zice ridica-te Mohini, Amar vede ca nu are puls, el zice ambele sunt moarte. Apoi Simar zice cum lasi familia mea inconpleta zeita, un intuneric cuprinde cerul, totul se intuneca apoi vine la normal cenusa lui Mohini e pe jos, ea se ridica sus apoi, Mata gi zice pumnalul nu mai e, Simar isi aminteste vorbele lui Mohini care a zis ca habar nu are ce va pati familia Bharadwaj acum.

Destine ratacite episodul 654 din 26 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 654 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!